Η επομένη μεγάλη τάση στο μακιγιάζ σύμφωνα με τους σχεδιαστές

Τα χρώματα κραγιόν που πρέπει να βάλετε στο νεσεσέρ σας.

χρώματα κραγιόν

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που "γεννιούνται" όλες οι τάσεις, εκείνες που καθορίζουν τα στιλ ρούχων που θα γεμίσουν αργότερα τα πολυκαταστήματα, αλλά και τα καλλυντικά που θα κυριαρχήσουν στα beauty counters. Αν έγινε κάτι σαφές μέσα από τις εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Μιλάνου και τα SS24 shows των πιο διάσημων σχεδιαστών, αυτό είναι ότι η λεγόμενη "clean girl αισθητική", εκείνη που δοξάστηκε όσο καμία άλλη στα social media τη φετινή χρονιά, το 2024 θα θεωρείται -ήδη- ξεπερασμένη. 

Τα clear glosses και τα φυσικά nude κραγιόν έρχονται να δώσουν τη θέση τους σε πιο έντονα χρώματα και ματ υφές, τυπικά συνυφασμένες με τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. Το μπορντό, το βουργουνδί, το κόκκινο αλλά και το μαύρο θα είναι τα it χρώματα της άνοιξης όσον αφορά το κραγιόν και οι παρακάτω φωτογραφίες αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη:

Max Mara

Πλάι στα φαρδιά πλεκτά και τα ankle boots, τα berry κραγιόν είναι άκρως συνυφασμένα με το φθινόπωρο και το χειμώνα. Ο οίκος Max Mara ωστόσο αποφάσισε να κάνει την ανατροπή προτείνοντας την εν λόγω απόχρωση για την άνοιξη. Αντί να κάνει ακριβή εφαρμογή του κραγιόν, ο lead makeup artist προτίμησε να το εφαρμόσει ταμποναριστά για ένα πιο φυσικό, effortless αποτέλεσμα. 

N21

Ο οίκος N21 πήγε κόντρα στα glossy χείλη των τελευταίων χρόνων, προτείνοντας ματ κόκκινα κραγιόν μέσω του SS24 show του. Αν επιλέξετε να υιοθετήσετε την τάση, κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ απλό με τα μάτια σας είτε "γυμνά", είτε ελαφρώς τονισμένα με ένα μαύρο μολύβι.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i