Τα 5 top κουρέματα του φετινού φθινοπώρου από τις πιο διάσημες Ελληνίδες

Οι Ελληνίδες celebrities που ανανέωσαν πλήρως τα μαλλιά τους ενόψει της νέας σεζόν.

κουρεμα Instagram

Είναι γεγονός ότι όταν μια γυναίκα αποφασίζει να πάει κομμωτήριο όχι απλά για να φρεσκάρει λίγο τα μαλλιά της αλλά ούσα αποφασισμένη να κάνει ακόμα και δραστικές αλλαγές, μάλλον συμβαίνει κάτι στη ζωή της που έχει επηρεάσει την ψυχολογία της. Ή τουλάχιστον αυτό υποστήριζαν ανέκαθεν οι ψυχολόγοι. Κάτι που μάλλον δεν ισχύει απόλυτα στην περίπτωση των Ελληνίδων celebrities, που κάνουν συχνά αλλαγές στα μαλλιά τους για επαγγελματικούς λόγους.

Έτσι κι έγινε φέτος, αφού αρκετές διάσημες Ελληνίδες έσπευσαν στον αγαπημένο τους κομμωτή αμέσως μετά τις διακοπές τους, για να αλλάξουν την κουπ τους ενόψει νέας σεζόν. Άλλες έκαναν πραγματικά μεγάλες (και αναπάντεχες) αλλαγές, ενώ άλλες αρκέστηκαν στο να κόψουν απλά αφέλειες, ένα κούρεμα ωστόσο που έχει το χάρισμα να ανανεώνει εντελώς όλο το look αλλά και το πρόσωπο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έμειναν πιστές στις φετινές τάσεις μαλλιών και υιοθέτησαν μερικά από τα κορυφαία κουρέματα του φθινοπώρου. Από το τολμηρό, πολύ κοντό pixie cut της Έλενας Χριστοπούλου μέχρι το πολύ κομψό bob κούρεμα της Μπέττυς Μαγγίρα, όλες τους επέστρεψαν στους δέκτες μας (ή στα social media) απόλυτα αναζωογονημένες.

Τα top 5 κουρέματα της σεζόν και ποιες τα υιοθέτησαν:

Η Μπέττυ Μαγγίρα με κομψό καρέ

Μία από τις λίγες φορές που βλέπουμε τη Μπέτυ Μαγγίρα με τόσο κοντά μαλλιά, μιας και αποφάσισε πριν λίγο καιρό να αποχωριστεί τη signature μακριά χαίτη της για ένα σούπερ κομψό καρέ με μακριά, πλαϊνή φράντζα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i