Εμμηνόπαυση: Οι εξειδικευμένες λύσεις της Vichy για νεανική, σφριγηλή επιδερμίδα

Αν διανύεις την περίοδο της εμμηνόπαυσης και ανησυχείς για την εικόνα της επιδερμίδας σου, δοκίμασε αυτές τις λύσεις.

iStock iStock

Οι ορμονικές αλλαγές της εμμηνόπαυσης επηρεάζουν ορατά την εμφάνιση της επιδερμίδας που γίνεται πιο λεπτή, ευάλωτη και ξηρή, λόγω της πτώσης των οιστρογόνων που οδηγεί στη μείωση της παραγωγής σμήγματος. Η Vichy προσφέρει την εξειδικευμένη σειρά Neovadiol, σχεδιασμένη για κάθε στάδιο της εμμηνόπαυσης, με στόχο να επαναφέρει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, η Vichy προτείνει δύο εξειδικευμένα πρωτόκολλα περιποίησης Neovadiol που καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας σε κάθε περίοδο. 

Vichy

Βήμα πρώτο και στα δύο πρωτόκολλα είναι η εφαρμογή του διφασικού ορού με ωμέγα λιπαρά οξέα και proxylane Meno 5 Bi-Serum. Βήμα δεύτερο για την περίοδο της εμμηνόπαυσης είναι η εφαρμογή της κρέμας ημέρας Ενίσχυσης πυκνότητας και Εφέ λίφτινγκ και της κρέμας νύχτας Ενίσχυσης πυκνότητας & Αναζωογόνησης.

Εμπλουτισμένες με proxylane, εκχύλισμα cassia και υαλουρονικό οξύ, επαναφέρουν την πυκνότητα και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Για την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης το δεύτερο βήμα μετά τον ορό περιλαμβάνει την κρέμα ημέρας Αναπλήρωσης λιπιδίων κατά της χαλάρωσης και για το βράδυ την κρέμα Αναπλήρωσης και Σύσφιξης, που αναπληρώνουν την υγρασία και την πυκνότητα, ενώ προσφέρουν εντατική σύσφιξη χάρη στο proxylane, το εκχύλισμα cassia, τη νιασιμαμίδη Β3 και τα ωμέγα λιπαρά οξέα 3, 6 και 9.

Τα προϊόντα Vichy διατίθενται στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i