4 αποχρώσεις που δείχνουν υπέροχες στα πεντικιούρ του φθινοπώρου

Και οι 4 επιλογές αποτελούν τη λεπτομέρεια που θα απογειώσει όλα μας τα φθινοπωρινά looks.

Πεντικιούρ φθινόπωρο pexels

Νιώθεις ότι δεν έχει τελειώσει το καλοκαίρι ακόμα; Πίστεψέ μας, δεν είσαι η μόνη. Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, όμως σίγουρα οι θερμοκρασίες που επικρατούν μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι οι summer days δεν μας έχουν εγκαταλείψει ακόμα. Κάπως έτσι, λοιπόν, μπορούμε με μεγάλη ευκολία να φοράμε ακόμα και τώρα τα αγαπημένα μας πέδιλα. Τι σημαίνει αυτό για όλες εμάς τις αθεράπευτα beauty lovers; Ότι το πεντικιούρ μας, φυσικά, εξακολουθεί να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή. Αυτό βέβαια για να είμαστε απόλυτα σωστές είναι κάτι που θα πρέπει κανονικά να κάνουμε όλο το χρόνο, καθώς τα περιποιημένα άκρα δεν έχουν εποχές.

Ποια είναι, όμως, τα χρώματα τα οποία πρέπει να στραφούμε το φθινόπωρο για να δείχνει το πεντικιούρ μας υπέροχο και για να είμαστε απόλυτα ενημερωμένες σύμφωνα με τα beauty trends που κυριαρχούν; Η απάντηση βρίσκεται στις 4 παρακάτω επιλογές.

Αυτά τα χρώματα  αποτελούν διαχρονικά την πιο stylish επιλογή για το πεντικιούρ το Φθινόπωρο

Βack to black

Όσες θέλουν να προσθέσουν στις εμφανίσεις τους μια κλασική λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη, το μαύρο χρώμα στο πεντικιούρ είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούν να κάνουν. Plus η συγκεκριμένη επιλογή ταιριάζει άψογα με όλα τα looks του φθινοπώρου γιατί όπως και να το κάνουμε "black is always black”.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i