Top Model makeup: Πώς να βαφτείς σαν μοντέλο της Victoria's Secret

Όλα τα μυστικά για να αντιγράψεις το σαγηνευτικό μακιγιάζ τους.

Candice Splash News / Ideal Image

Αν σου αρέσει να παρακολουθείς τα catwalk shows της Victoria's Secret, θα έχεις παρατηρήσει ότι όλα τα μοντέλα είναι βαμμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να έχουν ένα κοινό στοιχείο στο μακιγιάζ (και στο πρόσωπό τους): ένα κολακευτικό makeup look που είναι όσο έντονο πρέπει, χωρίς όμως να χάνει πόντους φυσικότητας. Με λίγα λόγια, είναι ένα μακιγιάζ που φαίνεται από μακριά, όμως δεν δείχνει fake ούτε υπερβολικό, αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας.

Και μπορεί στην πραγματική ζωή να μην είμαστε μοντέλα, το σαγηνευτικό τους μακιγιάζ όμως μπορούμε να το αντιγράψουμε πανεύκολα ώστε να αναδείξουμε τα δικά μας, μοναδικά όμορφα χαρακτηριστικά και να λάμψουμε. 

Δες κι εδώ: Espresso makeup: Η πιο hot τάση μακιγιάζ του φθινοπώρου θα σε ανανεώσει πλήρως

Τι πρέπει να προσέξεις για να το υιοθετήσεις:

Τα βασικά στοιχεία του μακιγιάζ των μοντέλων της Victoria's Secret είναι τα εξής: δείχνουν απόλυτα φυσικές, με ένα sunkissed χρώμα στο πρόσωπο που σε κάνει να σκέφτεσαι ότι έχουν κάτσει με τις ώρες (αλά με απόλυτη προσοχή) στον ήλιο. Επιπλέον, τονίζουν τα χαρακτηριστικά τους χωρίς υπερβολές, ενώ φαίνονται σούπερ λαμπερές και ξεκούραστες. Η μόνη υπερβολή που επιτρέπεται είναι στις βλεφαρίδες, γι' αυτό και πολλές φορούν ψεύτικες, με στόχο να κάνουν το βλέμμα τους ακόμα πιο έντονο. Τέλος, τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπρονζέ, καφέ, μπεζ και ιριδίζον χρυσό, ενώ η λάμψη σε ζυγωματικά και χείλη επιτυγχάνεται με highlighters και απαλά balms.

Δες κι εδώ: Σπυράκια, ορατοί πόροι, ερυθρότητα: Πώς θα τα καλύψεις πλήρως κάνοντας το foundation να δείχνει αόρατο

Note: Η χρυσόσκονη και κάθε τι που λαμπυρίζει (ιδίως στα μάτια) είναι must. 

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς να το αντιγράψεις:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i