Χημική απολέπιση στο σπίτι: Τα toners με οξέα που θα σου χαρίσουν λεία, λαμπερή επιδερμίδα

Αυτές είναι οι απολεπιστικές λοσιόν που θα γίνουν σύμμαχοί σου στην αντιμετώπιση σκούρων κηλίδων, λεπτών γραμμών και διεσταλμένων πόρων.

skin iStock

Είναι γνωστή η (μεγάλη) σημασία της απολέπισης, και δη της χημικής, για να αποκτήσεις και να διατηρήσεις μια επιδερμίδα γεμάτη λάμψη και υγεία. Το απολεπιστικό προϊόν που θα επιλέξεις θα βοηθήσει στην απομάκρυνση όλων των νεκρών κυττάρων, βακτηρίων και ρύπων που συγκεντρώνονται στην επιφάνεια του δέρματος και έχουν ως αποτέλεσμα μια θαμπή, άτονη όψη - εφόσον παραμένουν στο πρόσωπο. Ο απλός καθαρισμός ή το ντεμακιγιάζ από μόνα τους δεν αρκούν - μολονότι αποτελούν εξίσου σημαντικές προϋποθέσεις για μια υγιή, καθαρή επιδερμίδα. Καλό είναι να εντάξεις στη ρουτίνα σου την απολέπιση, που είναι το κλειδί για ένα ονειρεμένο δέρμα. 

Πώς γίνεται η χημική απολέπιση στο σπίτι

Αν τώρα αναρωτιέσαι πώς θα την κάνεις μόνη σου σπίτι, να σου πούμε ότι ευτυχώς γίνεται πανεύκολα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το skincare προϊόν με δραστικά οξέα (AHAs ή/και BHAs) που θα εφαρμόζεις είτε κάθε βράδυ είτε μία με δύο νύχτες τη βδομάδα, ανάλογα τη σύσταση αλλά και τις ανάγκες σου. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε σέρουμ, κρέμες ή toners αυτό που σε βολεύει καλύτερα - και τα αποτελέσματα θα είναι τόσο θεαματικά που δεν θα έχεις να ζηλέψεις τίποτα από τη χημική απολέπιση που γίνεται στο ιατρείο. 

Σε αυτό το σημείο πρέπει να κάνουμε τη διάκριση ανάμεσα στη μηχανική και χημική απολέπιση: η πρώτη γίνεται με scrubs, κρέμες που περιέχουν μικρούς κόκκους που "τρίβουν" το δέρμα ενώ η δεύτερη γίνεται αποκλειστικά με την εφαρμογή προϊόντων που περιέχουν οξέα - και είναι αυτά που δρουν όπως οι κόκκοι των scrubs, απολεπίζοντας την επιφάνεια του δέρματος. 

Εμείς πάντως δοκιμάσαμε τα απολεπιστικά toners της SEVEN7EEN, βασισμένα στις εκπληκτικές ιδιότητες και τα οφέλη της χημικής απολέπισης των πολύτιμων AHA, BHA-Σαλικυλικό Οξύ καθώς και τα νέας γενιάς PHA. Με αποδεδειγμένη δράση, τα 3 νέα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντιμετωπίζουν τις ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας με ήπια δράση και μέγιστη ασφάλεια. Δρουν κατά των ορατών σημαδιών γήρανσης, των κηλίδων από τον ήλιο και της υπερβολικής γυαλάδας, και ταυτόχρονα προετοιμάζουν την επιδερμίδα για την αποτελεσματικότερη δράση των προϊόντων περιποίησης που εφαρμόζονται στη συνέχεια μιας skincare ρουτίνας.

seventeen

Να σου πούμε λοιπόν ότι τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και ορατά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, ενώ εκτιμήσαμε το γεγονός ότι είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση το σπίτι χάρη στον μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών με φυτικά εκχυλίσματα αναγνωρισμένα για την καταπραϋντική τους δύναμη. Με λίγα λόγια, μπορείς να τα εφαρμόζεις χωρίς κανένα άγχος, χωρίς να φοβάσαι για τυχόν ερεθισμούς ή αλλεργίες, ενώ η δράση τους είναι ήπια με υψηλή ωστόσο αποτελεσματικότητα.

Tip: Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς απαραιτήτως αντηλιακό το επόμενο πρωί.

Ανάλογα λοιπόν με την ανάγκη αλλά και τον τύπο επιδερμίδα σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα Smooth & Refine, Absolute Clarity και Gentle Restore Exfoliating Toners. 

Δες αναλυτικότερα τα οφέλη του καθενός:

#1. Το Absolute Clarity Exfoliating Toner απευθύνεται σε επιδερμίδες με διεσταλμένους πόρους και υπερπαραγωγή λιπαρότητας με αντιαισθητικές γυαλάδες

Αυτό το toner έχει στοχεύμενη δράση κατά των διεσταλμένων πόρων και της λιπαρότητας, περιορίζει δραστικά την ανεπιθύμητη γυαλάδα, μειώνει τους ερεθισμούς και συμβάλλει στη μείωση των μαύρων στιγμάτων. Περιέχει 2% Σαλικυλικό Οξύ (ΒΗΑ) που εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος, καθαρίζει τους πόρους και εξυγιαίνει την επιδερμίδα ενώ τα φυσικά εκχυλίσματα από kigelia africana και πιπέρι-μούρο Τασμανίας καταπραΰνουν τους ερεθισμούς. 

seventeen

Αποτέλεσμα; Από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης θα παρατηρήσεις πιο καθαρό και υγιές δέρμα 76%*, μείωση του μεγέθους των πόρων και ορατή βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας 70%*.

#2. Το Gentle Restore Exfoliating Toner στοχεύει σε αφυδατωμένες επιδερμίδες ή/και σε δέρματα με απώλεια λάμψης

Αυτή η λοσιόν κάνει ήπια απολέπιση, μιας και περιέχει τα νέας γενιάς οξέα PHA (πολυ-υδροξυοξέα), και πιο συγκεκριμένα, 3 τύπους πολυ-υδροξυοξέων (PHA) που δρουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Τα οφέλη τους συνίστανται στην υγιή λάμψη και στην επαναφορά της χαμένης υγρασίας ενώ συμβάλλουν στη λείανση της επιδερμίδας. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες, χάρη στη gradual-release δράση του που διεισδύει σταδιακά στο δέρμα. Επιπλέον, τα ένζυμα Ροδιού αλλά και το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχεται σε 4 μοριακά βάρη χαρίζουν λάμψη, απαλότητα αλλά και σφριγηλότητα. 

seventeen

Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση παρατηρείται πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα 95%*,  πιο λαμπερή όψη αμέσως μετά την εφαρμογή 88%* και πιο απαλή επιδερμίδα μετά από κάθε εφαρμογή 87%*.

#3. Το Smooth & Refine Exfoliating Toner είναι ιδανικό για σένα αν παρατηρείς λεπτές γραμμές ή/και ρυτίδες & δυσχρωμίες

Με μοναδική σύνθεση από έναν συνδυασμό Γλυκολικού οξέος σε ποσοστό 5% (AHA Glycolic Acid) και ενυδατικού Γαλακτικού οξέος (AHA Lactic Acid), αυτή η λοσιόν βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Επιπλέον, 5 φυσικές πηγές οξέων από bilberry, sugar cane, sugar maple, orange, lemon ενισχύουν την απολεπιστική δράση του ενώ επιταχύνεται η κυτταρική ανανέωση με αποτέλεσμα την άμεση τόνωση στην επιδερμίδα. Παράλληλα, το αντιφλεγμονώδες εκχύλισμα γλυκόριζας προστατεύει από τους ερεθισμούς, καθιστώντας το κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα.

seventeen

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καθώς η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή 92%*, ενώ μετά από τέσσερις εβδομάδες παρατηρείται βελτίωση στη συνολική όψη της 86%* και πιο ομοιόμορφος χρωματικός τόνος 80%*.

seventeen

* TEST IN VINO. % Aυτοαξιολόγησης, κλινική μελέτη.

 

To video της καμπάνιας:

Πού θα τα βρεις:

προϊόντα SEVENTEEN είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και online. Μάθε όλα τα νέα της εταιρίας στο Facebook, το Instagram @seventeen_cosmetics και στο Tik Tok @ Seventeen Cosmetics

https://seventeencosmetics.com/el/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i