Celebrate your scars | Μια γιορτή ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Η SEVENTEEN βρέθηκε στο πλευρό των γυναικών που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού.

seventeen_εκδηλωση

Ο Οκτώβρης έχει οριστεί ως ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού σε όλο τον κόσμο. Έτσι και η
SEVENTEEN Cosmetics πήρε την πολύ σημαντική πρωτοβουλία να ξεκινήσει μια σειρά από φιλανθρωπικές χορηγίες με τη στήριξη των δράσεων της ΜΚΟ Celebrate your Scars και την υποστήριξη του αγώνα κάθε γυναίκας που ταλαιπωρείται από τη χρόνια νόσο.

Η SEVENTEEN βρέθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 στη φιλανθρωπική εκδήλωση δωρεάν αναδόμησης θηλής με ιατρικό τατουάζ Celebrate your Scars, αφιερωμένη σε όσες γυναίκες έχουν κάνει μαστεκτομή. Εκεί, επαγγελματίες tattoo artists σχεδίασαν θηλές πάνω σε ουλές και, όπως πολύ εύστοχα αναφέρουν, μετέτρεψαν σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

seventeen_εκδηλωση

Η SEVENTEEN, με απεριόριστο σεβασμό σε κάθε γυναίκα που έχει υποστεί μία τέτοια διαδικασία, ήταν εκεί, δίπλα σε κάθε ηρωίδα, για να της υπενθυμίσει πόσο δυνατή και όμορφη είναι. Βαθιά συγκινημένοι από τη δύναμη κάθε γυναίκας που παρευρέθηκε στην ημερίδα, επαγγελματίας make-up artist, εκπρόσωπος της SEVENTEEN, δημιούργησε πρωτότυπα μακιγιάζ με τις νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις και χάρισε δώρα αξίας 10.000 ευρώ.

seventeen_εκδηλωση

Η επόμενη ημερίδα Celebrate your Scars θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Γερμανικο Ογκολογικο Κεντρο απο τις 11:00-19:00 στη Λεμεσό, όπου η SEVENTEEN θα είναι και πάλι εκεί για να προσφέρει δώρα, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, που μόνο σκοπό έχουν να ενδυναμώσουν το δικαίωμα κάθε γυναίκας να ανακαλύψει ξανά τη θηλυκότητά της και να επαναπροσδιορίσει την ομορφιά της.

Celebrate your Scars, Celebrate your Beauty!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i