Τα 2 προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το πιο αποτελεσματικό double cleansing

To Clinéa είναι το πρώτο ελληνικό, refillable brand φαρμακείου με τα πιο αγνά skincare προϊόντα.

Clinea Courtesy of Clinea

Ο διπλός καθαρισμός είναι το Α και το Ω για μια λαμπερή, καθαρή επιδερμίδα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για υγιές δέρμα αν το ντεμακιγιάζ δεν γίνεται σωστά - και με τα κατάλληλα προϊόντα. Για να τον κάνεις σωστά ωστόσο, χρειάζεσαι απαραιτήτως δύο skincare items : ένα νερό micellar και έναν αφρό καθαρισμού.

Το Clinéa έχει τις ιδανικές προτάσεις για να σε βοηθήσει να το κάνεις όπως πρέπει, χάρη στην απίστευτη σειρά καθαρισμού που ξαναγεμίζει την επιδερμίδα φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Το πρωτόκολλο διπλού καθαρισμού που προτείνει το brand Clinéa επιστρατεύει δύο από τα πιο καινοτόμα προϊόντα του, που λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους για να απαλλάξουν πλήρως την επιδερμίδα από μακιγιάζ και κάθε μορφής ρύπους.

Συγκεκριμένα, το νερό καθαρισμού "Superfood Splash", εμπλουτισμένο με σύμπλοκο εκχυλισμάτων superfoods συνδυάζεται ιδανικά με τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού προσώπου "Caring Bubbles" αφαιρώντας αποτελεσματικά τους ρύπους του δέρματος και τα υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα περιποιούνται και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Φυσικά, και τα δύο προϊοντα περιέχουν το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters που πρωταγωνιστεί σε όλα τα προϊόντα Clinéa. Το μυστικό της αποτελεσματικότητας του βρίσκεται στη συνεργατική δράση των συστατικών που το αποτελούν.

 

Clinea
Courtesy of Clinea

Θα τα βρεις στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i