Οι 5 κορυφαίες τάσεις μαλλιών από το street style που θα κάνουν θραύση το 2024

Τα κουρέματα και τα χτενίσματα που βλέπουμε ήδη στις πιο stylish fashionistas.

τάση στα μαλλιά iStock

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι μόνο οι σχεδιαστές εκείνοι που ορίζουν τις κάθε είδους τάσεις πλέον. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο προσκήνιο οι δημοφιλείς trendsetters που, ό,τι κι αν φορέσουν ή όποιο χτένισμα / κούρεμα κι αν κάνουν, γίνεται viral το επόμενο λεπτό. Από τη στιγμή που θα προτείνουν κάποιο νέο χτένισμα ή κούρεμα μέσω των social media accounts τους, οι περισσότερες γυναίκες θα σπεύσουν να το υιοθετήσουν άμεσα. 

Με αφορμή την αλλαγή της χρονιάς λοιπόν, αναζητήσαμε όλα εκείνα τα κουρέματα και χτενίσματα που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων για τις περισσότερες fashionistas - με λίγα λόγια, όλα εκείνα τα hairstyles που βλέπουμε ξανά και ξανά στο street style των μεγαλύτερων πόλεων της μόδας και που δεν θέλουμε να σταματήσουμε να χαζεύουμε. 

#1. Sleek hair

Όσο κι αν η φυσικότητα στην υφή των μαλλιών έχει γίνει μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια, προκρίνοντας το messy style έναντι του πιο στιλιζαρισμένου, είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες fashionistas δεν αποχωρίζονται τα sleek hair, πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα θα φύγουν από τα trends. Ολόισια μαλλιά, αφημένα ελεύθερα στην πλάτη ή πιασμένα σε κομψές αλογοουρές και top knots, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις πιο φινετσάτες trendsetters. Μάλιστα, αυτό που υποστηρίζουν οι ίδιες είναι ότι το καλό ντύσιμο αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα με πολύ καλά χτενισμένα μαλλιά. 

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i