Έχεις βαρεθεί το καρέ; 2 κομψές εναλλακτικές σε κουρέματα για σένα που θες κάτι διαφορετικό

Τι να ζητήσεις στο κομμωτήριο αν θες να ξεφύγεις λίγο από το κλασικό καρέ.

κούρεμα pexels

Ναι, το καρέ είναι ένα διαχρονικό κούρεμα που δεν πρόκειται να μας αφήσει σύντομα: όσα χρόνια κι αν περάσουν, το bob ή lob cut θα έχει πάντοτε φανατικό κοινό, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί ξεπερασμένο και "παλιακό". Απεναντίας, ανήκει σε εκείνα τα κουρέματα που κάνουν μια εμφάνιση να δείχνει σούπερ σύγχρονη και updated, χωρίς καμία προσπάθεια. Γι' αυτό άλλωστε και το προτιμούν πλέον ακόμα και γυναίκες "ορκισμένες" στα μακριά μαλλιά.

Παρότι λοιπόν αποτελεί τον ορισμό του effortless cut, υπάρχουν γυναίκες που δεν το υποστηρίζουν για τον οποιονδήποτε λόγο - είτε δεν τους ταιριάζει, είτε προτιμούν το μακρύ μήκος είτε απλά έχουν βαρεθεί να το βλέπουν παντού.  Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, δες δύο εξίσου κομψές εναλλακτικές σε κουρέματα που προτιμούν τώρα τα πιο stylish girls - και θα σου πρότειναν και οι πιο έμπειροι hair stylists.

#1. Long (layered) hair

Τα μακριά μαλλιά, με ελαφρύ φιλάρισμα ή χωρίς, έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο και πρόκειται να κυριαρχήσουν το 2024. Φέρε στο μυαλό σου τα μακριά ανάλαφρα μαλλιά των μοντέλων στις πασαρέλες και το ανεπιτήδευτα σέξι στιλ τους. Η πλειονότητα των γυναικών τα λατρεύουν, οι σχεδιαστές έχουν αρχίσει να τα προτιμούν τελευταία - μιας και ανέκαθεν έδιναν το προβάδισμα σε πιο μοντέρνα και androgynous styles -, ενώ και οι κομμωτές τα προτείνουν σε όσες γυναίκες θέλουν να υπογραμμίσουν και να αναδείξουν περισσότερο τη θηλυκότητά τους.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i