5 αποχρώσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη

Μια επιλογή για κάθε στυλ και κάθε προσωπικότητα.

χρώμα μαλλιών

Από εποχή σε εποχή, ξέρουμε καλά, ότι αλλάζουν και οι τάσεις που "απογειώνουν” το στυλ και τη διάθεσή μας. Κάπως έτσι, παραδοσιακά όλες εμείς οι beauty lovers, λίγο πριν υποδεχτούμε την άνοιξη, αναζητούμε όλα τα trends ομορφιάς που θα κυριαρχήσουν, μεταξύ των οποίων φυσικά είναι και οι αποχρώσεις μαλλιών. Ποια είναι, λοιπόν, τα hair colors που αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις το 2024; Υπάρχουν 5 διαφορετικές επιλογές για όλα τα γούστα και πραγματικά είναι μια και μια.

Chocolate Brunette

H σκούρα, καφέ απόχρωση μαλλιών είναι μια πολύ κομψή επιλογή, η οποία κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πλούσια, υγιή και λαμπερά. Με λίγα λόγια πρόκειται για μια ιδανική αλλαγή βγαίνοντας από τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Honey Blonde

Το να βρούμε την απόλυτη ξανθιά απόχρωση δεν είναι πάντα εύκολο, όμως, οι πιο ζεστές και μελί αποχρώσεις ξανθού είναι κολακευτικές για τις περισσότερες από εμάς καθώς μπορούν να σταθούν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που αυτή τη στιγμή είναι παντού και θα συνεχίσει να είναι το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i