Δοκίμασα τη viral ρουτίνα περιποίησης που χαρίζει τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα

Είναι beauty editor approved η Revitalift Clinical της L'Oréal Paris;

περιποιηση επιδερμιδας

Από τη μακρά λίστα των δραστικών συστατικών, ξεχωρίζουν πάντα εκείνα με αποδεδειγμένη δράση, που τα διαφοροποιεί από τα απλά trends και δικαιολογεί τη φήμη τους. Ένα από αυτά είναι και η πολυτάλαντη βιταμίνη C, η οποία πλέον πρωταγωνιστεί στη ρουτίνα όλων των γυναικών με τα TikTok girlies να την έχουν αναδείξει στο απόλυτο skincare must.

Άλλα τη λατρεύουν για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, άλλα για τη λάμψη που χαρίζει στην επιδερμίδα. Όλα τα TikTok girlies συμφωνούν ωστόσο πως μία είναι η σειρά με βιταμίνη C, η οποία ξεχωρίζει κι αυτή δεν είναι άλλη από την Revitalift Clinical της L'Oréal Paris.

Η πλατφόρμα έχει κατακλυστεί από beauty fanatics που δοκιμάζουν κι έπειτα αποθεώνουν τη σειρά και καθώς είμαι αρκετά δύσπιστη όταν πρόκειται για προϊόντα με μεγάλο virality αποφάσισα να υιοθετήσω κι εγώ τη ρουτίνα λάμψης της L'Oréal Paris και να δω τελικά αν τα προϊόντα Revitalift Clinical αξίζουν όντως το buzz.

Η νέα μου ρουτίνα

Η ρουτίνα μου ξεκίνησε με τον καθαρισμό της επιδερμίδας μου με το Clinical Gel Καθαρισμού Προσώπου με αντιοξειδωτική Βιταμίνη C και απολεπιστικό Σαλικυλικό Οξύ, το οποίο καθάρισε απαλά την επιδερμίδα μου αφήνοντάς την ορατά πιο λεία και λαμπερή.

Σειρά είχε η εφαρμογή του Revitalift Clinical 12% Pure Vitamin C Serum. Χάρη στην περιεκτικότητά του σε καθαρή Βιταμίνη C, βιταμίνη E και σαλικυλικό οξύ είναι ο πλέον ιδανικός ορός για την καταπολέμηση των πρώτων σημαδιών γήρανσης, όπως ο ανομοιόμορφος επιδερμικός τόνος, οι ορατοί πόροι και οι λεπτές γραμμές.

Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή με κέρδισε η πραγματικά απολαυστική υφή του, αλλά και η φυσική λάμψη που χάρισε στην επιδερμίδα μου. Τώρα καθώς το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό πια καιρό -περίπου ένα μήνα- μπορώ να επιβεβαιώσω πως η επιδερμίδα μου δείχνει τουλάχιστον δύο φορές πιο λαμπερή και οι πόροι μου λιγότερο ορατοί.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i