5 no brainer τρόποι να δείξεις άμεσα νεότερη χωρίς επεμβάσεις

Τα πιο "έξυπνα" χτενίσματα και τρικ μακιγιάζ για να δείξεις νεότερη.

Νέα γυναίκα που εξετάζει στον καθρέφτη τα μαλλιά της istock

Οι επεμβατικές θεραπείες θα αποτελούν πάντα τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να "σβήσεις" χρόνια από το πρόσωπό σου. Αν ωστόσο δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη να βρεθείς κάτω από το "μαχαίρι" του πλαστικού χειρουργού, υπάρχει λύση και μάλιστα άμεση- αν και προσωρινή. 

Ακολουθώντας τις παρακάτω εύκολες συμβουλές μακιγιάζ, αλλά και hairstyling θα καταφέρεις να ανορθώσεις άμεσα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, αλλά και να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου μια υγιή λάμψη.

1. The messier the better

Η συνειδητή απόφαση να απαρνηθείς τα hot tools και να αφήσεις τα μαλλιά σου φυσικά ή έστω να υιοθετήσεις ένα πιο επιμελώς ατημέλητο χτένισμα είναι μία από τις πιο έξυπνες που μπορείς να πάρεις, αφού έτσι όχι μόνο θα επαναφέρεις την καλή υγεία των μαλλιών σου, αλλά και θα κρύψειθς χρόνια από τη συνολική εμφάνισή σου.

Ο λόγος; Οι μπούκλες, οι χαλαροί κυματισμοί και η messy υφή χαρίζουν ζωντάνια στα μαλλιά, που καθώς περνούν τα χρόνια χάνουν ολοένα και περισσότερο τον όγκο τους, ενώ μπορούν επίσης να δημιουργήσουν κι ένα εφέ lifiting στο πρόσωπο, "χαϊδεύοντας" τα ζυγωματικά. Αντίθετα, τα υπερβολικά sleek ίσια μαλλιά και τα blow outs τείνουν να δείχνουν ώριμα κι αυστηρά.

2. Patch Snatch

Αν πάλι δεν αγαπάς τα επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, τότε πιάσε τα μαλλιά σου σε μία sleek αλογοουρά. Το λεγόμενο Patch Snatch ponytail, που λατρεύουν τελευταία πολλές celebrities άνω των 50, όπως η Jennifer Lopez, στερεώνεται στη νοητή οριζόντια γραμμή που δημιουργείται από τα αφτιά μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού ή ακόμα και πιο ψηλά, κάνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου να δείχνουν πιο ανορθωμένα και νεανικά.

Η συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i