Η νέα θεραπεία για μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε μόλις 10 δευτερόλεπτα

Η AVEDA παρουσιάζει τη νέα θεραπεία Botanical Repair™ Bond-Building Flash Treatment.

μαλλια

Aveda παρουσιάζει τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική τεχνολογία τριών επιπέδων. Ο λόγος για τη νέα θεραπεία Botanical Repair™ Bond-Building Flash Treatment που αποτελεί την απόλυτη επιλογή για 2 φορές πιο απαλά και δυνατά μαλλιά σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Το Botanical Repair™ Bond-Building Flash Treatment, με τη δύναμη της φυτικής βιοτεχνολογίας σφραγίζει και λειαίνει τον επιδερμικό φραγμό της τρίχας ώστε να αντανακλά καλύτερα το φως.

Aveda

Αυτή η μοναδική αλλαγή στην όψη του τριχωτού της κεφαλής επιτυγχάνεται με τα φυτικής προέλευσης συστατικά, όπως το θρεπτικό Macro Green Blend, πλούσιο σε Sacha Inchi – που έχει πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας-, με πράσινο τσάι και έλαιο αβοκάντο που λειαίνουν και ξεμπερδεύουν την τρίχα χωρίς σιλικόνη. Το σύμπλεγμα Protective Bio-Shield, το οποίο αποτελείται από ευεργετικά συστατικά από καρύδα και καλαμπόκι δημιουργούν ένα ανάλαφρο πέπλο προστασίας για λάμψη και ενυδάτωση από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Τέλος, το φρέσκο, ανάλαφρο άρωμα λουλουδιών και βοτάνων από πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια ylang-ylang, τριαντάφυλλο και μαντζουράνα, αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στα μαλλιά.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i