Ανακάλυψε το νέο brand ομορφιάς που φέρνει τη Μεσόγειο στο μπουντουάρ σου

Με σύνθημα "ένα εσпρέσo freddo παρακαλώ!" το νέο lifestyle brand Lillian Muir συστήνεται ως η καθημερινή ενσάρκωση της μεσογειακής γοητείας.

mediterean

Εάν ψάχνεις μία νέα περιποίηση σώματος με άρωμα Ελλάδας, η νέα άφιξη των τριών πρώτων hero products περιποίησης σώματος της Lillian Muir, το καινοτόμο Freddo Espresso Transforming Body Scrub, η πλούσια ενυδατική Whipped Body Cream και η πολυτελή βούρτσα σώματος Body Sweep, είναι οι ιδανικές επιλογές.

Με "καταγωγή" από την Αυστραλία αλλά έχοντας "γεννηθεί" στην Ελλάδα, τα προϊόντα Lillian Muir περιέχουν συστατικά και αιθέρια έλαια που καλλιεργούνται και συλλέγονται από Έλληνες παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, αναδεικνύοντας τους θησαυρούς της ελληνικής γης.

lilian muir

Εικόνες Ελλάδας "άγνωστα γοητευτικές" 

Ένα συνηθισμένο πρωινό "λουσμένο" από το ζεστό φως του ήλιου που απλώνεται πάνω από την πόλη... Οι γειτονιές στην καρδιά της Αθήνας με τα δαιδαλώδη σοκάκια και τα cafe που σφύζουν από ζωντάνια, η γοητεία των μπουτίκ με χειροποίητα προϊόντα και η μαγευτική εικόνα της Ακρόπολης στην επόμενη γωνία.

"Σε ένα πολύβουο café, η ζωή ξεδιπλώθηκε μπροστά μου στην πιο αγνή της μορφή: μια ζωηρή συζήτηση ανάμεσα σε μια παρέα φίλων, ένας περαστικός χαμένος στον κόσμο μιας εφημερίδας, κάποιος να κοιτάζει προς τον ουρανό σε μια τηλεφωνική συνομιλία και μια θερμή επανένωση μεταξύ φίλων. Κοινό στοιχείο όλων, ότι απολάμβαναν έναν Freddo Espresso. Αυτή είναι η ουσία της μεσογειακής γοητείας – όχι οι εικόνες καρτ ποστάλ από γαλάζιες θάλασσες και ουρανούς, αλλά οι στιγμές που γιορτάζουμε τη ζωή" εξηγεί η Kate Lillian Muir, Brand Founder & Owner της Lillian Muir.

Πώς μπορούμε όμως να κατακτήσουμε τη γοητεία του Μεσογειακού τρόπου ζωής; Τη ρομαντική εικόνα που υμνείται διεθνώς αλλά παραμένει ιδέα "άπιαστη"; "Το όραμά μας είναι να το καταφέρουμε όχι μέσα από ένα μεμονωμένο άρωμα ή προϊόν αλλά αναζητώντας την ουσία της".

Ελληνικά συστατικά που καλλιεργούνται σε μικρές φάρμες

"Σε συνεργασία με έναν νεαρό παραγωγό και μία Ελληνίδα χημικό, συλλέγουμε τα αιθέρια έλαια που περιλαμβάνονται στα προϊόντα Lillian Muir. Το Βιολογικό Αιθέριο Έλαιο Ελληνικού Κρίταμου, που περιέχει το Freddo Espresso Transforming Body Scrub, καλλιεργείται σε μία μικρή φάρμα στη Θεσσαλονίκη. Εξερευνήσαμε μαζί τη γη, σταθήκαμε κάτω από τον ήλιο και γίναμε παρατηρητές αυτής της μοναδικής τέχνης όπου βασίζεται η "αλήθεια" μας. Υπάρχει τόσος πλούτος και τόση ομορφιά σε αυτή την εμπειρία και χαιρόμαστε που είναι κομμάτι της ιστορίας μας. Αυτό μας οδήγησε στην αναζήτηση συνεργασίας με τοπικούς παραγωγούς, όπως τον προμηθευτή που μας παρέχει το Χιώτικο Μανταρίνι", αναφέρει η Kate Lillian Muir, Brand Founder & Owner.
 

Τρία προϊόντα για ολοκληρωμένη φροντίδα

lilian mor

1. FREDDO ESPRESSO TRANSFORMING BODY SCRUB: Καινοτόμος φόρμουλα που μετατρέπεται από scrub σώματος σε ενυδατικό serum

Λεπτοί κόκκοι καφέ και σπόροι από τον καρπό της ελιάς ενώνονται σε ένα ενυδατικό ελιξίριο που μετατρέπεται από απολεπιστικό σώματος σε ορό περιποίησης. Ενώ τα κλασικά scrubs εφαρμόζονται και μετέπειτα αφαιρούνται με νερό, το scrub της Lillian Muir μπορεί να απλωθεί σε ολόκληρο το σώμα χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα, λειτουργώντας ως serum. Το πρώτο προϊόν αυτού του τύπου στην κατηγορία του, δημιουργεί μία αισθητηριακή εμπειρία που στοχεύει στην υγιή και λαμπερή όψη της επιδερμίδας. Καθώς ο αλεσμένος καφές ενώνεται με τους σπόρους ελιάς, το σέρουμ απορροφάται από το δέρμα και εντείνει την ενυδάτωση χάρη στο θρεπτικό εκχύλισμα από ρόδι, ενώ το συνένζυμο A και το αιθέριο έλαιο Κρίταμου ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας.

Τρόπος χρήσης: Μετά από το ντους, εφαρμόστε το scrub σε όλο το σώμα με ανοδικές κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποίησε το Lillian Muir Body Sweep για να απομακρύνειςτους κόκκους και στη συνέχεια εφάρμοσε τη Whipped Body Cream. Μπορεί να εφαρμοστεί ως προϊόν που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό.

2. WHIPPED BODY CREAM: Πλούσια ενυδάτωση με μεσογειακή "αύρα"

Βελούδινη ενυδάτωση σώματος με πολύτιμα στοιχεία της ελληνικής φύσης. Η Whipped Body Cream της Lillian Muir περιλαμβάνει εκχύλισμα από ρόδι που καλλιεργείται στη Μεσόγειο σε συνδυασμό με ένα μίγμα από βοτανικά έλαια. Προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα χάρη στη σύνθεση με Βιταμίνη C, φολλικό οξύ, πολυφαινόλες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Τρόπος χρήσης: Εφάρμοσε την πλούσια Whipped Body Cream στο σώμα, με ανοδικές κυκλικές κινήσεις μασάζ που ενεργοποιούν το λεμφικό σύστημα. Αφιέρωσε χρόνο σε αυτό το ritual περιποίησης και απόλαυσε αυτές τις πολύτιμες στιγμές με τον εαυτό σου.

3. BODY SWEEP: H πινελιά που θα απογειώσει τη φροντίδα του σώματός σου

Περιποιήσου κάθε σημείο του σώματός σου με το Body Sweep της Lillian Muir, το οποίο απομακρύνει απαλά την ξηρότητα και ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση και τη σωστή λειτουργία του λεμφικού συστήματος.

Για ακόμα πιο ιδανικό αποτέλεσμα, συνδύασέ τη με το Freddo Espresso Body Scrub για να απομακρύνεις τους κόκκους καφέ και ελιάς και να ενισχύσεις τη μετατροπή του σε ένα πλούσιο serum ενυδάτωσης σώματος.

Τρόπος χρήσης:  Χρησιμοποίησε τη βούρτσα σώματος σε νωπή επιδερμίδα για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα. Ξεκίνα από τους αστραγάλους και κινήσου προς τα επάνω με ανοδικές κινήσεις.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i