6 πράγματα που (δικαιολογημένα) ενοχλούν τις πωλήτριες

Ε ναι λοιπόν, υπάρχουν πράγματα που τους ενοχλούν. Γιατί είναι άνθρωποι.

shopping-1

Αυτά τα κορίτσια που υποφέρουν τα πάνδεινα, τις πωλήτριες, τα αγαπάμε λίγο παραπάνω. Είναι αυτές που πρέπει να είναι ευγενικές στις 8:45 το βράδυ που αποφασίσαμε να μπούμε στο κατάστημα. Αυτές που όλη την υπόλοιπη ημέρα ανέχτηκαν με χαμόγελο και ευγένεια την ειρωνεία και την αγένεια του καθενός. Αυτές που πρέπει να ξέρουν που είναι το κάθετί, χωρίς καν να το σκεφτούν. Ε ναι λοιπόν, υπάρχουν πράγματα που τους ενοχλούν. Γιατί είναι άνθρωποι. Και γιατί φυσικά δε ζητάνε τίποτα παραπάνω από το ευγενικό σου χαμόγελο για να συνεχίσουν την ημέρα τους.

”Θα σου δώσω μισό λεπτό τη μαμά μου να σου εξηγήσει”

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και εσύ ξέρεις πως σε ένα μαγαζί που έχει εκατοντάδες ρούχα και παπούτσια, αυτό είναι δύσκολο. Ειδικά όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει η πωλήτρια να επιλέξει ανάμεσα στην μπορντοροδοκόκκινη και τη ροδοκόκκινη απόχρωση.

”Θα ήθελα να το επιστρέψω”

Όταν κάποιος προσπαθεί να επιστρέψει κάτι που είναι σκισμένο ή λερωμένο και λέει ότι απλώς το πήρε σε λάθος νούμερο τότε κάτι βρωμάει. Η αγαπημένη μας κοπέλα βέβαια πρέπει να είναι εκεί και με ευγένεια να εξηγήσει στον καθένα πως αυτό δεν το επιτρέπει η πολιτική του καταστήματος. Σόρρυ ε.

Διάβασε τη συνέχεια στο Savoirville.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i