Αυτό το fashion bazaar δεν πρέπει να το χάσεις

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Αυτό το fashion bazaar δεν πρέπει να το χάσεις

Η εταιρεία Helmi όπως κάθε χρόνο, σε καλεί στα κεντρικά της στο καθιερωμένο καλοκαιρινό της Bazaar με εκπτώσεις έως 70% από την Πέμπτη 11/6 έως την Τετάρτη 17/6!

Για να μπορέσουμε όμως να συμμετάσχουμε αυτή τη φορά, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί, κλείνουμε ραντεβού και πάμε «λίγοι-λίγοι».

Κατανοώντας τις τρέχουσες συνθήκες της καθημερινότητας, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση μας, η Helmi αποφάσισε να διεξάγει το καλοκαιρινό της bazaar με ένα διαφορετικό τρόπο.

Για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας Μπαίνουμε στο website της εταιρείας www.helmi.gr, πατάμε στη κατηγορία Bazaar & κλείνουμε το ραντεβού μας επιλέγοντας ημέρα και ώρα που μας εξυπηρετεί.

Σε κάθε χρονική περίοδο, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος ώστε να τηρείται πάντα το επιτρεπόμενο όριο ατόμων εντός του χώρου.

Στο Bazaar της Helmi,θα βρούμε όλα τα αγαπημένα μας ρούχα άλλα και μια πολλή μεγάλη ποικιλία από παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για το καλοκαίρι με έκπτωση έως 70%!

Πάρνηθος 48-50, Μεταμόρφωση

210 2829800

https://www.helmi.gr/helmibazaarpage

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i