Οι νέοι κανόνες στο βούρτσισμα των δοντιών: Όλα ανατρέπονται!

Τι αλλάζει στις βασικές κινήσεις;

oral-b-def

Μέχρι στιγμής εσύ απλά ακολουθούσες μερικές βασικές κινήσεις. Έβαζες οδοντόκρεμα, βούρτσιζες τα δόντια σου, ξέπλενες, έλεγχες και έτσι ολοκλήρωνες τη διαδικασία καθαρισμού των δοντιών σου.

gg

Χωρίς να επεκταθώ στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, όπως αν τελικά το βούρτσισμα γινόταν σωστά ή όχι και αν επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα μπω κατευθείαν στο θέμα, ποια είναι δηλαδή τα νέα δεδομένα στο βούρτσισμα των δοντιών και πώς εσύ μπορείς να τα ακολουθήσεις όχι μόνο για να είσαι στη μόδα, αλλά και για πετύχεις τελικά το πιο λαμπερό αλλά και υγιές χαμόγελο.

-Η ίδια η οδοντόβουρτσα ρυθμίζει την πίεση που ασκεί στα δόντια και τα ούλα ώστε να μην τα τραυματίζει και να πετυχαίνει τον καλύτερο καθαρισμό.

-Η ίδια η οδοντόβουρτσα ρυθμίζει την ώρα που βουρτσίζεις εσύ τα δόντια σου, ώστε να μην διαρκεί ποτέ κάτω από 2 λεπτά, την συνιστώμενη από τους οδοντιάτρους.

-Η ίδια η οδοντόβουρτσα προσαρμόζει τη λειτουργία της ώστε να καθαρίζει κάθε δόντι, ακόμη και περιοχές που δεν καταφέρνεις να φτάσεις.

-Η ίδια η οδοντόβουρτσα χρησιμοποιεί κάμερα συνδεδεμένη με το smartphone σου για να εντοπίζει τις περιοχές που χρειάζονται βούρτσισμα.

-Η ίδια η οδοντόβουρτσα φορτίζει μόνο με το κινητό σου τηλέφωνο.

-Η ίδια η οδοντόβουρτσα κρατάει δεδομένα, ώστε να ξέρεις πόσο καλά βούρτσισες τα δόντια σου ώστε να βελτιώσεις τις συνήθειές σου.

-Η ίδια η οδοντόβουρτσα σου δίνει την δυνατότητα ενώ βουρτσίζεις τα δόντια σου να διαβάσεις τα νέα, να δεις τον καιρό, να μάθεις tips για τη στοματική υγιεινή.

Όχι, δεν είναι μια φανταστική οδοντόβουρτσα αλλά η «έξυπνη» ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, ή αλλιώς η Oral-B GENIUS, η νέα οδοντόβουρτσα που κάνει όλα είχες ονειρευτεί, αλλάζοντας πλέον τα δεδομένα του βουρτσίσματος!

oral-b-genius-product-suite-image

Συγκεκριμένα, η Oral-B GENIUS διαθέτει τεχνολογία Τριπλού Αισθητήρα Πίεσης (Triple Pressure Sensor Technology) που προστατεύει τα ούλα από το έντονο βούρτσισμα, χάρη στην ένδειξη υπερβολικής πίεσης, την αυτόματη επιβράδυνση της οδοντόβουρτσας και τη διακοπή των παλμικών κινήσεων αλλά και την επαναστατική τεχνολογία Position Detection που συνδυάζει αισθητήρα κίνησης που βρίσκεται στην ίδια την οδοντόβουρτσα και αναγνώριση με video για να εντοπίζει όλες τις περιοχές που χρειάζονται βούρτσισμα.

Παράλληλα, συνδέεται με το smartphone σου ώστε να κρατάς εκεί όλα τα σημαντικά δεδομένα, σα να έχεις μαζί σου πάντα τον οδοντίατρό σου.

Αυτή η οδοντόβουρτσα υπάρχει και μπορείς να την αποκτήσεις κι εσύ!

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i