Ενοχλητική εφίδρωση και μυρωδιά στις μασχάλες; H θεραπεία που υπόσχεται να σε βοηθήσει

Η πατενταρισμένη τεχνολογία μικροκυμάτων Mirawave εξουδετερώνει μια για πάντα την ενοχλητική εφίδρωση, μέσα σε λίγα λεπτά. 

close-up-of-female-armpit-picture-id935751700

Ευχαριστούμε τη Βενετία Μπλιάμπτη, δερματολόγο-αφροδισιολόγο, με εξειδίκευση στην αισθητική δερματολογία, και ιδιαίτερα στη laser θεραπευτική (www.bliamptivenetia.gr).

Με μια νέα, state-of-the-art διαδικασία, μια θεραπεία που μπορεί να εξαλείψει την υπερβολική έκκριση ιδρώτα και την ανάγκη καθημερινής χρήσης αποσμητικών. Η νέα διαδικασία miraDry είναι η μόνη μη επεμβατική θεραπεία που έχει πιστοποιηθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως ελαττώνει σημαντικά τον ιδρώτα, την οσμή και την τριχοφυΐα της μασχάλης.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει παγκοσμίως περισσότερες από 150.000 θεραπείες miraDry. Η πατενταρισμένη miraWave τεχνολογία μικροκυμάτων δημιουργεί μια σταθερή ζώνη εστιακής ενέργειας στη διασύνδεση μεταξύ χορίου και υποδόριου λίπους, που στοχεύει στη θερμόλυση, δηλαδή στην εξουδετέρωση με ασφάλεια των ιδρωτοποιών αδένων της περιοχής, των αδένων της οσμής και των θυλάκων των τριχών. Αυτό σημαίνει πως εξουδετερώνεται η ενοχλητική εφίδρωση αλλά και η τριχοφυΐα των μασχαλών.

Με τη χορήγηση τοπικής αναισθησίας, η θεραπεία miraDry είναι τυπικά ανώδυνη. Απαιτείται κάποιος μικρός χρόνος αποθεραπείας κατά τον οποίο υπάρχει τοπικά μέτρια αίσθηση δυσφορίας, μαζί με οίδημα, που υποχωρούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Η θεραπεία είναι τυπικά πλήρης σε μία (1) ώρα και μπορείτε να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα στην πρώτη συνεδρία. Ωστόσο είναι σημαντικό να εκτιμηθεί αρχικά το πρόβλημα, ώστε να καθοριστεί το καλύτερο πρωτόκολλο, για το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς.

Το σύστημα miraDry χρησιμοποιεί την ενέργεια miraWave, που στοχεύει μόνο τους ιδρωτοποιούς αδένες στην περιοχή της μασχάλης. Μόλις καταστραφούν αυτοί οι αδένες, δεν μεγαλώνουν. Όλοι μας έχουμε 2-4 εκατομμύρια ιδρωτοποιούς αδένες και μόλις 2% βρίσκονται στις μασχάλες μας, οπότε η εξάλειψη αυτού του 2% δεν θα επηρεάσει την ικανότητα του σώματός μας να ψύχεται. Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία miraDry, κατά την οποία θερμολύονται οι ιδρωτοποιοί αδένες, οι αδένες της οσμής και η τριχοφυΐα, παρατηρούνται αποτελέσματα με μόνιμο χαρακτήρα.

Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε με τα άμεσα αποτελέσματα του miraDry. Δεν υπάρχει πλέον αίσθηση αμηχανίας και ντροπής για ενοχλητικούς λεκέδες ιδρώτα ή οσμή στις μασχάλες. Αξίζετε να αισθάνεστε φρέσκοι και σίγουροι κάθε μέρα! Για πολλούς από εμάς, η υπερβολική εφίδρωση στην περιοχή της μασχάλης είναι ένας καθημερινός αγώνας και μπορεί να επηρεάσει πολλές πτυχές της ζωής μας, όπως τα ρούχα που φορούμε και τις δραστηριότητες που επιλέγουμε ή επιλέγουμε να μην κάνουμε. Υπάρχει πλέον η θεραπεία, η οποία μπορεί να βελτιώσει την καθημερινή επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή πολλών ανδρών και γυναικών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i