Τραυματίζεις τα ούλα κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος: Ο μόνος τρόπος να σταματήσεις

Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, άσε να τα κάνει όλα η οδοντόβουρτσά σου

shutterstock_137331716

Θέλεις κι εσύ να έχεις ένα λευκό και υγιές χαμόγελο και κάνεις ό,τι μπορείς για να το πετύχεις.

Όμως, έχεις σκεφτεί μήπως κάνεις παραπάνω από όσα πρέπει;

Με λίγα λόγια, δεν θεωρείται υπερβολή να βουρτσίζεις τα δόντια σου μετά από κάθε γεύμα, αλλά πόση δύναμη βάζεις σε αυτή τη διαδικασία;

shutterstock_159830993

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι πάσχουν από συχνές ουλίτιδες και ότι συχνά πυκνά τα ούλα τους ματώνουν και πονάνε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που συμβάλουν στην δημιουργία της ουλίτιδας (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις εδώ) αλλά εμείς θα εστιάσουμε σε αυτόν, που ίσως είναι και ο πιο ανόητος.

Οι οδοντίατροι υποστηρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος πιέζουμε δύο φορές περισσότερο τα δόντια μας από όσο πρέπει.

Το να επιβαρύνεις τα ούλα σου, βάζοντας παραπάνω δύναμη από το κανονικό ενώ βουρτσίζεις τα δόντια σου, επιφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Πώς όμως θα σταματήσεις να το κάνεις;

Αυτή τη φορά δε θα σου πούμε να είσαι πιο ήρεμη με τις κινήσεις σου, αφού πλέον δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις τίποτα. Τα κάνει όλα η Oral – B GENIUS οδοντόβουρτσά σου!

39ca30b400000578-3880258-image-m-4_1477611592740

Η νέα «έξυπνη» οδοντόβουρτσα Oral – B GENIUS είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα που διαθέτει τριπλό αισθητήρα πίεσης, με αποτέλεσμα να προστατεύει τα ευαίσθητα ούλα από το έντονο βούρτσισμα, χάρη στην ένδειξη υπερβολικής πίεσης, την αυτόματη επιβράδυνση της οδοντόβουρτσας και τη διακοπή των παλμικών κινήσεων, βοηθώντας το 93% των χρηστών να μειώσουν την πίεση που ασκούσαν κατά το βούρτσισμα.

Παράλληλα, προστατεύοντας τα δόντια σου η οδοντόβουρτσα Oral - B GENIUS φτάνει σε κάθε δυσπρόσιτο σημείο, εξασφαλίζοντας στοματική καθαριότητα ανώτερης ποιότητας, ενώ καθοδηγεί το βούρτσισμα ώστε να διαρκεί δύο λεπτά, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

Τέλος, επειδή πλέον το βούρτσισμα των δοντιών δεν είναι απλή υπόθεση μην παραλείψεις να συνδέσεις την Oral-B GENIUS με το smartphone μου μέσω της εφαρμογής Oral-B App 4.1 για να κρατάς σημειώσεις για κάθε βούρτσισμα ώστε να βελτιώσεις τις συνήθειές σου.

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i