Η Puma γιορτάζει την επιστροφή του κλασικού αθλητικού παπουτσιού Palermo

Palermo | Το νέο all-day fashionable sneaker της PUMA!

puma Courtesy of Puma

Χωρίς αμφιβολία οι περισσότερες από εμάς δίνουμε μεγάλη έμφαση στα ρούχα τα οποία πρόκειται να επιλέξουμε σε κάθε εμφάνιση μας, γνωρίζουμε όμως καλά, πως τα παπούτσια είναι εκείνα που πρόκειται να προσθέσουν την πινελιά που θα ολοκληρώσει το look μας αλλά και εκείνα που θα καθορίσουν το στιλ του outfit μας και την άνεση μας. Ειδικότερα, όταν αντιλαμβανόμαστε τη νέα κυκλοφορία κλασικών παπουτσιών που αγαπήσαμε, τότε δίχως δεύτερη σκέψη επιλέγουμε να τα εντάξουμε στη shopping list μας και τα outfits μας.

Συγκεκριμένα, το νέο drop της Puma εμπνέεται από το ποδοσφαιρικό trend που επικρατεί και μας προτείνει να αναβαθμίσουμε τα outfits μας επιλέγοντας τα sneakers "Palermo”, όπου η κλασική 80's σιλουέτα τους συνδυάζεται με χρωματικούς συνδυασμούς που δεν έχουμε ξανά δει.

Το Puma Palermo είχε κάνει το ντεμπούτο του στα γήπεδα ποδοσφαίρου τη δεκαετία του 1980 και ήταν η επιλογή των φίλων κάθε ομάδας στις κερκίδες. Το Palermo είναι μέρος της ιστορίας της Puma μέχρι και σήμερα, ενώ το DNA του Palermo προκαλεί μία βαθιά αίσθηση ποδοσφαιρικής νοσταλγίας.

Φυσικά, από αυτή την ιταλική ιστορία δεν θα μπορούσε να λείπει η ambassador της Puma, η Dua Lipa, η οποία αναδεικνύει με τη δική της αισθητική και φινέτσα το Palermo.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i