5 φορές που ζητάς τη μαμά σου, όσο χρονών κι αν είσαι

5 στιγμές της ζωής σου, ανεξαρτήτως ηλικίας, που είναι σίγουρο πως θα χρειαστείς τη μαμά σου!

5 φορές που ζητάς τη μαμά σου, όσο χρονών κι αν είσαι

Αν κάτσεις και αναλογιστείς όλες τις διαφορετικές ηλικιακές φάσεις της ζωής σου θα δεις πως υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό που δεν είναι άλλο από την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Θέλεις να νιώθεις πως δεν εξαρτάσαι από κανέναν τόσο σε πρακτικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αρνείσαι να δεχτείς βοήθεια και κάνεις συνεχώς του κεφαλιού σου. Όλα αυτά όμως, μέχρι να «φας τα μούτρα». Εκεί, το πρώτο άτομο που θα τηλεφωνήσεις είναι ποιο άλλο; Μα φυσικά, η μαμά σου.

Θες επειδή ξέρεις ότι όπου και αν είναι, ό,τι και αν κάνει θα βρει λίγο χρόνο να αφιερώσει στα προβλήματα του παιδιού της; Θες διότι υποσυνείδητα έχεις συνειδητοποιήσει πως οτιδήποτε και αν σου έχει πει έχει βγει σωστή στο τέλος; Το αποτέλεσμα είναι ένα και αυτό δεν αλλάζει, όσο χρονών και αν είσαι.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε αυτές τις 5 στιγμές της ζωής σου, ανεξαρτήτως ηλικίας,  που είναι σίγουρο πως θα χρειαστείς τη μαμά σου!

1. Όταν πρόκειται να πάρεις μία απόφαση ζωής

Το γεγονός ότι μεταξύ σας αναπτύσσεται μία ανιδιοτελής αγάπη, την καθιστά την καλύτερη ψυχολόγο που μπορείς να έχεις στη ζωή σου. Σε ακούει πάντοτε με προσοχή και σου δίνει την κατάλληλη συμβουλή εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που την χρειάζεσαι. Για κάποιο περίεργο λόγο, δε, οι συμβουλές ή οι λύσεις που σου προτείνει βγαίνουν τις περισσότερες, τουλάχιστον, φορές, σωστές, κάτι που καταντάει κουραστικό και εκνευριστικό στο τέλος…

Δες τη συνέχεια στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i