Κάθε πότε πρέπει να αλλάζω την κρέμα ημέρας και νύχτας που χρησιμοποιώ;

Η Σοφία Μάργαρη, beauty guru, δίνει απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις ομορφιάς που στείλατε εσείς, οι αναγνώστριές μας στη σελίδα μας στο Facebook.

15.06.2020

εχεις διαβασει

Καστορέλαιο στα μαλλιά, στα φρύδια, στις βλεφαρίδες, στα χείλη: Tα οφέλη και πώς θα το χρησιμοποιήσεις

Συνέλεξα όλα τα ερωτήματα που έθεσαν οι αναγνώστριες για τη γήρανση ώστε να σε βοηθήσουμε να βρεις απάντηση σε ό,τι σε απασχολεί, από το πώς να καθυστερήσεις την εμφάνιση των ρυτίδων μέχρι το ποια κρέμα νύχτας πρέπει να επιλέξεις για να αντιστρέψεις το χρόνο και να έχεις αψεγάδιαστο δέρμα. Ιδού.

«Κάθε πότε πρέπει να αλλάζω την κρέμα ημέρας και νύχτας που χρησιμοποιώ;»

Όταν υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι το δέρμα σου έχει συνηθίσει τη φόρμουλα που εφαρμόζεις καθημερινά και δεν ανταποκρίνεται στη δράση της. Για παράδειγμα, εάν η επιδερμίδα σου συνεχίζει να σε τραβάει παρόλο που έχεις απλώσει ενυδατική, αυτό σημαίνει ότι έχεις ανάγκη από μια πλούσια σύνθεση, ενισχυμένη με λιπίδια.

Οι λόγοι που κάνουν καθεμία από εμάς να νιώθει ότι πρέπει να αλλάξει την κρέμα της ποικίλλουν. Σχετίζονται τόσο με παράγοντες προσωπικούς, όπως ορμονικές διαταραχές, ηλικία, τύπος του δέρματος, όσο και με εξωτερικούς, όπως οι καιρικές συνθήκες, τα επίπεδα υγρασίας κ.λπ.

Για παράδειγμα, το κρύο και ο άνεμος προκαλούν ξηρότητα στο δέρμα, που για να αντεπεξέλθει έχει ανάγκη από προϊόντα με ισχυρές ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Διάβασε επίσης: Να βάζω κρέμα ημέρας το βράδυ; Η Beauty Editor απαντά

[related id="310957"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece