Τα πιο έξυπνα μυστικά ομορφιάς της beauty expert για τέλειο μακιγιάζ

Για κάθε γυναικά ο χρόνος μετράει και αυτό ισχύει για την περιποίηση ή το μακιγιάζ σου.

23.11.2019

εχεις διαβασει

Κόκκινο κραγιόν: Ποια απόχρωση να επιλέξεις, τι μακιγιάζ να κάνεις και συμβουλές για σαρκώδη χείλη

Υπάρχουν δεκάδες απλές ιδέες που μπορούν να σε μεταμορφώσουν σε ελάχιστο χρόνο. Δοκίμασε ένα από τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς της beauty expert – δεν θα χρειαστείς παραπάνω από 1 λεπτό -, και εντυπωσίασε!

  • Αναζωογόνησε το βλέμμα σου απλώνοντας concealer σε ένα χρώμα πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σου, στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.
  • Η βαζελίνη δουλεύει τέλεια σαν highlighter στα μάγουλα. Βάλε τη στις κορυφές των παρειών.
  • Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ, ψέκασε όλο το πρόσωπο με σπρέι νερού για να βοηθήσεις την πούδρα και το make up να διατηρηθούν περισσότερο.
  • Στα σημεία που τα μάτια εμφανίζουν οιδήματα, πίεσε ένα κρύο μεταλλικό κουτάλι για μερικά δευτερόλεπτα και το πρήξιμο θα υποχωρήσει.
  • Όταν αφαιρείς το μακιγιάζ, άπλωσε μια ζεστή πετσέτα στο πρόσωπό σου. Η θερμότητα ανοίγει τους πόρους του δέρματος και το βοηθά να αναπνεύσει καλύτερα ενώ τα θρεπτικά συστατικά της ενυδατικής θα φτάσουν πιο βαθιά από ό,τι συνήθως.
  • Για να κάνεις τα μάτια σου μεγαλύτερα και το βλέμμα σου εντονότερο, άπλωσε σκιά ματιών σε παλ απόχρωση στην εσωτερική γωνία των ματιών και σκούρα σκιά στην εξωτερική.

Διάβασε επίσης: 10 ιδέες και συμβουλές για τέλειο μακιγιάζ ματιών

Διάβασε επίσης: Τα beauty hacks των 5′ που θα κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σου

[related id="53899"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece