Οι άντρες μας λένε γιατί τους τρομάζουν οι δυναμικές γυναίκες

Οι άντρες μπορούν να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει τελικά και οι δυναμικές γυναίκες τρομάζουν το κατά τα άλλα δυνατό φύλο. Ας βγάλουμε συμπεράσματα.

samantha

Oι δυναμικές και ανεξάρτητες γυναίκες πολλές φορές τρομάζουν τους άντρες και αυτό οφείλεται σε διάφορα κλισέ που ισχύουν γι αυτές, πολλά από τα οποία απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα.

Δες ποια είναι το πιο συνηθισμένα από αυτά αλλά και γιατί καταρρίπτονται.

Δεν κάνουν σχέσεις

Μια ανεξάρτητη γυναίκα γνωρίζεις ακριβώς με ποιον τρόπο θα αγαπήσει κάποιον και θα δεθεί μαζί του. Γι αυτό και είναι ιδιαιτέρως επιλεκτική σε ποιον θα επιτρέψει να μπει στη ζωή της. Δεν έχει χρόνο για χάσιμο, ειδικά γι αυτούς που δεν φαίνονται να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της. Όταν βρει τον κατάλληλο είναι πολύ ανοιχτή στο να εξερευνήσει μαζί του τις δυνατότητες της σχέσης.

Είναι εγωίστριες

Το γεγονός απλά να επικεντρώνεται στα δικά της γούστα, πάθη και επιθυμίες σου πέρασε από το μυαλό; Η γραμμή ανάμεσα στον εγωισμό και την εστίαση είναι πολλές φορές αρκετά λεπτή. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα πως αγνοεί τους γύρω της αλλά δίνει προτεραιότητα σε κάποια πράγματα και κάνει μερικά βήματα πίσω σε κάποια άλλα.

Διάβασε τη συνέχεια στο AskMen

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i