Πώς θα νιώσεις ωραία με τη γραμμή σου;

Η SOLGAR® γίνεται σύμμαχός σου συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας συστατικά με την επιστημονική της γνώση και δημιουργεί το συμπλήρωμα διατροφής Lipotropic Factors.

woman-enjoying-the-summer-picture-id1081892720

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι σκέψεις για την πρώτη μέρα στην παραλία όλο και αυξάνονται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε να κάνουμε τις δικές μας προσπάθειες, η καθεμία με τον τρόπο της, για να φτάσουμε στη γραμμή που επιθυμούμε. Μικρές καθημερινές υγιεινές συνήθειες, όπως η ισορροπημένη διατροφή, η καθημερινή άσκηση, καθώς ακόμα και μία μικρή απόφαση πηγαίνοντας στη δουλειά ή στο σπίτι, όπως το να ανέβουμε τις σκάλες, αντί να επιλέξουμε την εύκολη και «ξεκούραστη» λύση του ασανσέρ, μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στον στόχο μας και στο να βρούμε τη γραμμή μας.

Πώς θα νιώσεις ωραία με τη γραμμή σου; - εικόνα 1

Στη συνολική αυτή προσπάθεια όμως δεν είμαστε μόνες! Η SOLGAR® συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας συστατικά με την επιστημονική της γνώση, δημιουργεί το συμπλήρωμα διατροφής Lipotropic Factors. Μία αποτελεσματική φόρμουλα με τρία λιποτροπικά συστατικά, χολίνη, ινοσιτόλη και L-μεθειονίνη, που συμβάλλει στη διάσπαση του διατροφικού λίπους και στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους.* Το Lipotropic Factors της SOLGAR® ενισχύει τον μεταβολισμό του λίπους στο σώμα, συμβάλλει στη διάσπασή του και στην απομάκρυνσή του από το ήπαρ, επιδρά θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και βοηθάει στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Οι μικρές καθημερινές υγιεινές επιλογές, σε συνδυασμό με το Lipotropic Factors της SOLGAR®, μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας και στη γραμμή που θέλουμε, μας δημιουργούν αυτοπεποίθηση, χαρούμενη διάθεση και προσμονή για τις ημέρες του καλοκαιριού. Επειδή κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τρόπο για να βρει τη γραμμή της… όλες όμως έχουμε το Lipotropic Factors της SOLGAR®!

*Περιέχει χολίνη που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής κι ενός προγράμματος άσκησης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Αριθ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 56554/12.09.06

Ακολουθήστε τη SOLGAR® στο Facebook www.facebook.com/solgargreece, και στο Instagram www.instagram.com/solgar_greece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i