
Σολομός με πορτοκάλι (για 2 μερίδες)
Υλικά2 φέτες σολομού (περίπου 400 γρ)
1 πορτοκάλι
1 λεμόνι
Εκτέλεση
Βάζουμε μέσα σε ένα ταψάκι τις φέτες του σολομού μαζί με το χυμό από το πορτοκάλι και το λεμόνι και
Τοποθετούμε στο φούρνο, στο γκριλ. Μετά από 2 λεπτά τις γυρνάμε και στη συνέχεια κάθε 5 λεπτά ρίχνουμε το ζουμάκι με ένα κουτάλι πάνω στο ψάρι.
Θρεπτική αξία ανά μερίδα: 240 θερμίδες, 6 γρ. λιπαρά (εκ των οποίων 1 γρ. κορεσμένα), 11 γρ. υδατάνθρακες, 34 γρ. πρωτεΐνες, 0,4 γρ. φυτικές ίνες
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr