"Real Magic": Νέα Παγκόσμια Πλατφόρμα Επικοινωνίας για την Coca-Cola

Μας καλεί να γιορτάσουμε την αληθινή μαγεία της ανθρώπινης φύσης.

Real Magic

Η Coca-Cola παρουσιάζει τη νέα παγκόσμια φιλοσοφία και πλατφόρμα επικοινωνίας, με τίτλο "Real Magic", μέσα από την οποία μας καλεί να γιορτάσουμε την αληθινή μαγεία της ανθρώπινης φύσης.

Real Magic
Real Magic

Η πλατφόρμα δίνει μια νέα πνοή στο εμπορικό σήμα της Coca-Cola και υπόσχεται να ενώνει τους ανθρώπους κάθε μέρα – διαμορφώνοντας μια νέα σχέση με τον κόσμο του σήμερα. Εμπνευσμένη από τα γεγονότα των τελευταίων 18 μηνών, μάς καλεί να ανακαλύπτουμε τη μαγεία που κρύβεται σε κάθε αναπάντεχη στιγμή που ανανεώνει  την καθημερινότητά μας, ενώ, παράλληλα, αναγνωρίζει τις αντιφάσεις του σήμερα, καθώς οι νέες γενιές βρίσκουν αρμονία και έρχονται σε επαφή μέσω ενός ψηφιακού κόσμου χωρισμένου σε ομάδες και "αντιπάλους".

Real Magic

"Η Coca-Cola είναι ένα brand που γεμάτο αντιφάσεις: ταπεινή αλλά εμβληματική, αυθεντική αλλά και μυστήρια, πραγματική και μαγική" υπογράμμισε ο Manolo Arroyo, Chief Marketing Officer της The Coca-Cola Company. "Η φιλοσοφία της πλατφόρμας "Real Magic" έχει τις ρίζες της στην πεποίθηση πως οι αντιφάσεις μπορεί να κάνουν τον κόσμο πιο ενδιαφέροντα, γεμάτο εξαιρετικούς ανθρώπους, απρόσμενες ευκαιρίες και υπέροχες στιγμές. Παράλληλα, αποτυπώνει την ουσία της Coca-Cola: μια αυθεντική, μοναδική γεύση που δεν περιγράφεται. Με άλλα λόγια, μια αίσθηση αληθινής μαγείας".

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i