Συνταγή για υγιεινά και super πρωτεϊνούχα brownies από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

Έχοντας την κλασική γεύση που όλοι αγαπάμε, αποτελείται από τα πιο υγιεινά συστατικά.

πρωτεϊνικά brownies

Τι καλύτερο από το να μπορείς να απολαύσεις μία κλασική και αγαπημένη γεύση ενός γλυκού, χωρίς όμως τις περιττές θερμίδες. Η βελούδινη υφή του παρακάτω brownie από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη με το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate της Herbalife Nutrition, σου δίνει την αίσθηση ότι απολαμβάνεις ένα κλασικό brownie, ενώ στη γεύση καταλαβαίνεις τόσο την μπανάνα όσο και το φιστικοβούτυρο μέσα στις μπουκιές ρευστής σοκολάτας.

brownies

Συνταγή

brownies

Εκτέλεση

· Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180°C στις αντιστάσεις. Βάζουμε σε ένα blender τις μπανάνες, το φυστικοβούτυρο, το κακάο και το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 με γεύση Smooth Chocolate της Herbalife Nutrition

· Χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και χτυπάμε για ακόμη λίγα δευτερόλεπτα. Θέλουμε να ανακατευτούν με το μείγμα αλλά όχι να "λιώσουν".

· Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψάκι 30 εκ. x 15 εκ. Μεταφέρουμε το μείγμα στο ταψάκι μας. Ισιώνουμε καλά την επιφάνεια με μια σπάτουλα και προαιρετικά γαρνίρουμε με 1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο και λίγες σταγόνες σοκολάτας ακόμα.

· Ψήνουμε για 10 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο κι αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 7-8 λεπτά. Έπειτα κόβουμε και σερβίρουμε.

Herbalife Nutrition

Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία που, από το 1980, που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέρει στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Η Herbalife Nutrition είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της Εταιρείας για την εξάλειψη της πείνας, η Herbalife Nutrition έχει αναλάβει επίσης τη δέσμευση να προσφέρει διατροφή και εκπαίδευση σε κοινότητες ανά την υφήλιο που έχουν ανάγκη.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου την ιστοσελίδα: www.herbalife.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i