
Μια εύκολη, γρήγορη και πάνω από όλα γευστική συνταγή για vegan κεφτεδάκια μοιράζεται η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Πρόκειται για την πιο λαχταριστή εκδοχή της plant based συνταγή που θα λατρέψεις. Μπορείς φυσικά να τα απολαύσεις και την περίοδο της νηστείας.
Υλικά:
- 300 γραµ. μαύρα φασόλια βρασμένα
- 1/2 καρύδια ψιλοκομμένα
- 4 κ.σ ηλιόσπορο
- 2 κ.σ σπόρους chia
- 1 σκ. σκόρδο σπασμένη
- 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο
- 1 κ.σ πελτέ ντομάτας
- 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης
- 1/2 κ.γλ. αποξηραμένο κρεμμύδι
- 1/4 κ.γλ. αποξηραμένο σκόρδο
- 1 κ.γλ. αποξηραμένο δυόσμο
- 1/4 κ.γλ. αποξηραμένη ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο για το ψήσιμο
Δες περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr