
Η 25η Μαρτίου πλησιάζει και ο μπακαλιάρος με την παραδοσιακή σκορδαλιά, φυσικά θα έχουν την τιμητική τους στο τραπέζι.
Η παραδοσιακή σκορδαλιά συνδυάζει την έντονη γεύση του σκόρδου με την κρεμώδη υφή της πατάτας ή του ψωμιού.
Παρακάτω δείτε μία συνταγή για πανεύκολη, πολύ γευστική και βελούδινη σκορδαλιά.
Συνταγή για παραδοσιακή σκορδαλιά
Δες περισσότερα στο thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr