
Η εθνική γιορτή της 25η Μαρτίου πλησιάζει και είναι η μέρα που θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας παραδοσιακό μπακαλιάρο με σκορδαλιά.
To μυστικό για να saw βγει η σκορδαλιά ελαφριά, χωρίς να μας βαρυστομαχιάσει, είναι να κόψουμε τις σκελίδες σκόρδου στη μέση και να αφαιρέσουμε τις φύτρες από την "καρδιά" της κάθε σκελίδας.
Ένα άλλο ζητούμενο στην σκορδαλιά, είναι φυσικά η υφή. Το μυστικό για να έχουμε μία αφράτη σκορδαλιά με βελούδινη υφή και χωρίς γλομπαλάκια είναι να προσθέτουμε αργά και σταδιακά το λάδι ενώ ανακατεύεται στο μούλτι η αλοιφή μας.
Δες περισσότερα στο thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr