Πρόληψη και αντιμετώπιση του κρυολογήματος: Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που χρειάζεσαι

Για 60 χρόνια, η σειρά Echinaforce της A.Vogel συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού.

αντιμετώπιση του κρυολογήματος iStock

Για 60 χρόνια, η σειρά Echinaforce® της A.Vogel συμβάλλει στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του κρυολογήματος. Με την αξιοπιστία της παγκοσμίου φήμης Ελβετικής εταιρείας A.Vogel - παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο – τα προϊόντα της σειράς Echinaforce® παράγονται από 100% φρέσκια βιολογικής καλλιέργειας Echinacea Purpurea.

Κορυφαία αποτελεσματικότητα

Η εκχύλιση πραγματοποιείται σε 24 ώρες από τη συλλογή του βοτάνου και με τη χρήση ολόκληρου του βοτάνου, διαδικασίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Echinaforce® και συντελούν στη διαμόρφωση των κορυφαίων χαρακτηριστικών που διαθέτουν. 

Η Echinacea Purpurea διαθέτει μοναδικό συνδυασμό αντιιικών και αντιμικροβιακών ιδιοτήτων που συμβάλλουν στην άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, των εποχικών ιώσεων και της γρίπης. Παράλληλα, βοηθά στην πρόληψή τους, ιδιαίτερα σε περιόδους έξαρσης, ενώ επιταχύνει τη διαδικασία ανάρρωσης.

Τα προϊόντα της σειράς Echinaforce® της A.Vogel, διατίθενται σε βάμμα, ταμπλέτες, μασώμενα δισκία για παιδιά και σε σπρέι.

Μερικά από τα προϊόντα που θα βρεις στη σειρά:

Echinaforce® drops 

Βάμμα από φρέσκια εχινάκεια (Echinace purpurea) 100% βιολογικής καλλιέργειας.

· Κατάλληλο για την ισχυρή θωράκιση του οργανισμού έναντι του κοινού κρυολογήματος, των εποχιακών ιώσεων και της γρίπης και την ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος (Χωρίς γλουτένη/λακτόζη | Vegan). 

Echinaforce® Forte Tabs

Ταμπλέτες από φρέσκια εχινάκεια (Echinacea purpurea) 100% βιολογικής καλλιέργειας.

· Κατάλληλο για την ισχυρή θωράκιση του οργανισμού έναντι του κοινού κρυολογήματος, των εποχιακών ιώσεων και της γρίπης και την ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος (Χωρίς γλουτένη/λακτόζη | Vegan). 

Echinaforce® Junior

Μασώμενα δισκία για παιδιά από φρέσκια εχινάκεια (Echinacea purpurea) 100% βιολογικής καλλιέργειας, με γεύση πορτοκάλι. 

· Κατάλληλο για την ισχυρή θωράκιση του οργανισμού έναντι του κοινού κρυολογήματος, των εποχιακών ιώσεων και της γρίπης και την ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος (Χωρίς γλουτένη/λακτόζη/ζάχαρη | Vegan). 

Echinaforce® Sore Throat Spray 

Σπρέι για ερεθισμένο λαιμό από φρέσκια εχινάκεια (Echinacea purpurea) 100% βιολογικής καλλιέργειας, φασκόμηλο και μέντα. Μοναδικός συνδυασμός για την άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ταυτόχρονα γρήγορη ανακούφιση του ερεθισμού και του πόνου του λαιμού. 

· Κατάλληλο για την ισχυρή θωράκιση του οργανισμού έναντι του κοινού κρυολογήματος, των εποχιακών ιώσεων και της γρίπη, την ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και την άμεση ανακούφιση από τον ερεθισμό και τον πόνο στο λαιμό και τη δυσκολία κατάποσης (Χωρίς γλουτένη/λακτόζη | Vegan).

Mάθε περισσότερα στο avogel.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i