Χλωροφύλλη Bio Tonics: Ήρθε στην Ελλάδα το συμπλήρωμα διατροφής του αιώνα

Με 39 επίσημους Ευρωπαϊκούς ισχυρισμούς υγείας στον EFSA.

Biotonics

Η χλωροφύλλη είναι η πράσινη χρωστική ουσία των φυτών, είναι ένα μόριο, ή πιο συγκεκριμένα, μια οικογένεια μορίων που βρίσκονται στα φυτά. Σκοπός της είναι να απορροφάει το φως και να χρησιμοποιεί αυτή την ενέργεια ως καύσιμο για τη σημαντικότατη διαδικασία της φωτοσύνθεσης. Η φωτοσύνθεση αποτελεί μια ζωτική διεργασία. Μέσω αυτής οι φωτοσυνθετικοί οργανισμοί, χρησιμοποιώντας φωτεινή ενέργεια, διοξείδιο του άνθρακα και νερό, παράγουν τα απαραίτητα για τη θρέψη τους συστατικά.

"Η χλωροφύλλη είναι υπεύθυνη - κατά κάποιον τρόπο - για όλη τη ζωή στη γη!”

Έχει χαρακτηρισθεί ως το "αίμα των φυτών" διότι η δομή του μορίου της χλωροφύλλης είναι αρκετά παρόμοια με εκείνη των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η βασική διαφορά είναι ότι τα ερυθροκύτταρα περιέχουν ένα άτομο σιδήρου στο κέντρο της δομής τους, ενώ η χλωροφύλλη περιέχει μαγνήσιο.

Η δρ. Ανν Γουίγκμορ, η πρώτη μετά τον Ιπποκράτη που υποστήριξε ότι η τροφή μπορεί να γίνει το φάρμακό μας, περιέγραψε τη χλωροφύλλη ως το πράσινο ελιξίριο των φυτών και των βοτάνων. Κάθε τι φυτικό έχει την τάση να απορροφάει νερό, μέταλλα και αέρια από το έδαφος και τον αέρα. Μέσω της φωτοσύνθεσης τα μετατρέπει σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και ενέργεια. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά που αποθηκεύονται στα φυτά είναι πολύτιμα για τον άνθρωπο.

Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί το συμπλήρωμα διατροφής του αιώνα αφού η συμβολή του και τα πολλαπλά αποδεδειγμένα οφέλη του στην υγεία του οργανισμού είναι τεράστια!

Το Ελληνικό προϊόν χλωροφύλλη Bio Tonics διατίθεται πλήρως γνωστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, παρασκευασμένο από τα περίφημα εργαστήρια της Ελληνικής εταιρίας Amhes Phama και πιστοποιημένο από την Ελληνική Εταιρία Φυσικών Συμπληρωμάτων Διατροφής σε συνθήκες GMP και FDA ελεγχόμενες εγκαταστάσεις.

Biotonics

Έχει εμπλουτιστεί με ευεργετικά συστατικά όπως τη Βιταμίνη D3, η οποία σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 432/2012 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των δοντιών, των μυών, περιέχει Ψευδάργυρο, που συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση του DNA, στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των νυχιών, των μαλλιών, του δέρματος, στα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα, στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία, στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, στη φυσιολογική γονιμότητα & αναπαραγωγή.

Επίσης, περιλαμβάνει Βιταμίνη A που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου, στη διατήρηση της κατάστασης των βλενογόννων, Χλωρέλλα που σύμφωνα με το άρθρο 13 για τους υπό αξιολόγηση ισχυρισμούς υγείας γενικής λειτουργίας βοτάνων, συμβάλλει στην υγεία τoυ ήπατος, του πεπτικού συστήματος (βοηθάει στην αποβολή των βαρέων μετάλλων και των τοξινών από το σώμα, ενισχύοντας την αποτοξίνωση του οργανισμού. Επηρεάζει ευεργετικά τα επίπεδα σακχάρου και χοληστερόλης και προάγει τον μεταβολισμό, βοηθώντας το πεπτικό σύστημα), στη φυσιολογική λειτουργία του παχέος εντέρου, περιλαμβάνει Sodium Copper Chlorophyllin που συμβάλλει στην ανακούφιση από τη γαστρική δυσφορία και Πρωτεϊνη Αρακά που προσφέρει αντιοξειδωτικές και αντιυπερτασικές ιδιότητες και ρυθμίζει τη βακτηριακή δραστηριότητα του εντέρου.

Ένας δυναμίτης υγείας. Το πράσινο θαύμα για τον οργανισμό, θα βρεις στα φαρμακεία. Διάβασε περισσότερα στο www.chlorophyll.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i