Ενισχύοντας τη μητρότητα: Πώς η Χριστίνα Φλαμπούρη εξερευνά τη φύση με σύμμαχο την Inglesina

Η αγάπη της Χριστίνας Φλαμπούρη για τη φύση δε χρειάζεται να τελειώσει τώρα που είναι μητέρα.

Inglesina

Η Χριστίνα Φλαμπούρη, γνωστή ορειβάτισσα και λάτρης της φύσης, δεν άφησε ποτέ τη μητρότητα να περιορίσει το πάθος της για εξερεύνηση στην ύπαιθρο. Στόχος της είναι να ενσταλάξει αυτή την αγάπη για τη φύση στο παιδί της και για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται αξιόπιστο και άνετο εξοπλισμό που μπορεί να συμβαδίσει με τις περιπέτειές τους. Εκεί έρχεται η Inglesina με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της που εξασφαλίζουν ασφαλείς και απολαυστικές εξόδους.

Μία από τις σημαντικές επιλογές της Χριστίνας είναι το καρότσι Aptica XT. Με τους ανθεκτικούς τροχούς του, μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε έδαφος, από κακοτράχαλα ορεινά μονοπάτια μέχρι ομαλά πεζοδρόμια της πόλης. Το ανεξάρτητο σύστημα αναρτήσεων στον κάθε τροχό, εξασφαλίζει μια ομαλή μεταφορά για το μωρό, ενώ το ρυθμιζόμενο τιμόνι επιτρέπει στους γονείς να βρουν το ιδανικό ύψος γι’αυτούς. Η μεγάλη επεκτεινόμενη κουκούλα προσφέρει άφθονη σκιά και προστασία από τον ήλιο, ενώ το ευρύχωρο καλάθι μεταφοράς αντικειμένων από κάτω είναι ιδανικό για να πάρεις μαζί σου τα απαραίτητα όπως μπουκαλάκια νερού, σνακ και επιπλέον ρουχαλάκια.

 

Όταν έρθει η ώρα για ένα διάλειμμα για φαγητό, το πτυσσόμενο καρεκλάκι φαγητού Fast είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι εύκολο στην τοποθέτηση καθώς διαθέτει σφιγκτήρες οι οποίοι χρησιμοποιούνται με εξαιρετική ευκολία και απόλυτη ασφάλεια. Χάρη στο μικρό του μέγεθός του διπλώνεται στην πρακτική ενσωματωμένη τσάντα μεταφοράς. Το Fast είναι τόσο πρακτικό και εύκολο στη χρήση που επιτρέπει στο μωρό σας να μοιράζεται όλα τα γεύματα μαζί με την οικογένεια με άνετο και ασφαλή τρόπο, μεγαλώνοντας σε ένα υγιές και αρμονικό περιβάλλον. Κατάλληλο για χρήση στο σπίτι, στα ταξίδια, στις διακοπές, στα εστιατόρια και οπουδήποτε αλλού!

ασ

Τέλος, για τη μετακίνηση με το αυτοκίνητο, η Χριστίνα έχει επιλέξει το πρακτικό και βραβευμένο κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant. Παρέχει εξαιρετική προστασία στο μωρό, καθώς διαθέτει τεχνολογία Side Head Protection (SHP) για την απορρόφηση των πλαγίων κραδασμών και την προστασία του κεφαλιού και του αυχένα του μωρού. Το κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο μαξιλαράκι για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο νεογέννητο, ενώ η θέση του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενη για να προσαρμόζεται στο ύψος του καθώς αυτό μεγαλώνει. Επιπλέον, η τοποθέτηση του καθίσματος γίνεται εύκολη, γρήγορη και ασφαλής, χάρη στην προαιρετική βάση Isofix.

DARWIN

 

Η αγάπη της Χριστίνας Φλαμπούρη για τη φύση δε χρειάζεται να τελειώσει τώρα που είναι μητέρα, το ίδιο ισχύει και για σένα! Με τη γκάμα προϊόντων της Inglesina, μπορεί να συνεχίσει να εξερευνά και να απολαμβάνει την υπέροχη ύπαιθρο με το παιδί της με άνεση και ασφάλεια.

Από ανθεκτικά καρότσια και ολοκληρωμένα συστήματα μεταφοράς μέχρι πρακτικά αξεσουάρ, η Inglesina έχει όλα όσα χρειάζεσαι για μια αξέχαστη περιπέτεια. Βρες περισσότερες πληροφορίες στο inglesina.gr.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i