Οι καλύτερες ασκήσεις για να κάνεις στο σπίτι

Αν δε σου αρέσει το γυμναστήριο, μπορείς να προπονηθείς μόνη στο σπίτι με αυτές τις 10 ασκήσεις.

γυναίκα κάνει προθέρμανση istock

Οι τιμές των συνδρομών στα γυμναστήρια έχουν αυξηθεί ραγδαία τα δύο τελευταία χρόνια και, κατά συνέπεια, έρευνες δείχνουν ότι πολλοί ακυρώνουν τις συνδρομές τους. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι σταματούν τη γυμναστική, παρά μόνο ότι προτιμούν να κάνουν τις ασκήσεις τους στο σπίτι.

Οι ειδικοί του Live Rugby Tickets ήθελαν να μάθουν ποιες ασκήσεις ενδιαφέρονται να μάθουν οι άνθρωποι περισσότερο στο σπίτι. Για τον σκοπό αυτόν, συνέταξαν μια λίστα με τις δημοφιλέστερες ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι και διερεύνησαν ποιο σεμινάριο έχει τις περισσότερες αναζητήσεις στο YouTube, αποκαλύπτοντας τις πιο δημοφιλείς τάσεις στην οικιακή προπόνηση. 

Οι δημοφιλέστερες ασκήσεις για το σπίτι

Η Zumba κατατάσσεται ως η πιο δημοφιλής άσκηση που όλοι θέλουμε να μάθουμε στο σπίτι, με 1.300.000 μηνιαίες αναζητήσεις για σχετικά μαθήματα. Με 1.200.000 μηνιαίες αναζητήσεις σεμιναρίων στο YouTube, η γιόγκα κατατάσσεται ως η δεύτερη πιο δημοφιλής αυτοδίδακτη άσκηση, ενώ η πυγμαχία έρχεται τρίτη με 390.000 αναζητήσεις κατά μέσο όρο στο YouTube μηνιαίως. Ακολουθεί η προπόνηση HIIT και η άσκηση Cardio.

  1. Zumba - 1,300,000 αναζητήσεις
  2. Γιόγκα - 1,200,000 αναζητήσεις
  3. Πυγμαχία - 390,000 αναζητήσεις
  4. HIIT - 190,000 αναζητήσεις
  5. Έλξεις - 187,000 αναζητήσεις
  6. Pilates - 185,000 αναζητήσεις
  7. Τρέξιμο - 137,000 αναζητήσεις
  8. Tai Chi - 123,000 αναζητήσεις
  9. Άρσεις θανάτου - 87,000 αναζητήσεις
  10. Kickboxing - 63,000 αναζητήσεις

Το Live Rugby Tickets αποκαλύπτει ότι η Zumba κατατάσσεται ως η νούμερο 1 πιο δημοφιλής άσκηση για εκμάθηση στο σπίτι. Με μέσο όρο 1,3 εκατομμύρια μηνιαίες αναζητήσεις σε όλο τον κόσμο, τα μαθήματα Zumba στο YouTube δεν είναι μόνο μια αποτελεσματική μέθοδος προπόνησης, αλλά και πολύ διασκεδαστική. Σε συνδυασμό με τον χορό, την αεροβική και τη διαλειμματική προπόνηση, η Zumba συμβάλλει τόσο στη βελτίωση της σωματικής υγείας, όπως η καρδιαγγειακή φυσική κατάσταση, όσο και στην ανακούφιση από το ψυχικό στρες. 

Η συνέχεια στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i