Το εξωτικό ελληνικό νησί που έχει ζεστά νερά όλο τον χρόνο

Ένας κρυφός παράδεισος που, ευτυχώς πλέον, δεν είναι μόνο για λίγους.

ελληνικό νησί

πάρχουν δύο καλοκαίρια στον κόσμο: Το απλό και το ελληνικό! Και μπορεί για εμάς τους Έλληνες να μην υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο, οι ξένοι τουρίστες μπορούν με άνεση να τα διαχωρίσουν και να εξάρουν τη μαγεία και την ξεγνοιασιά του δεύτερου.

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε τοπικιστές ή οτιδήποτε παρεμφερές, δεν θα ήταν υπερβολή να παραδεχτούμε ότι ζούμε σε μία ευλογημένη χώρα η οποία αποτελεί νούμερο 1 πόλο έλξης για ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα γαλαζοπράσινα νερά, τα μεθυστικά τοπία και τα γραφικά θέρετρα της Ελλάδας, είναι όνειρο για τον Ευρωπαίο, και όχι μόνο, ο οποίος με την άφιξή του στην Ελλάδα, πετάει από πάνω του τις υποχρεώσεις και την μουντάδα – άραγε υπάρχει τέτοια λέξη – και γίνεται ένα με το περιβάλλον: Χαρούμενος, αισιόδοξος με δίψα για εξερεύνηση και χαλάρωση.

Το μοναδικό μειονέκτημα, αν θα μπορούσαμε να το πούμε έτσι, είναι ότι κατά γενική ομολογία, οι θάλασσές μας, είναι αρκετά παγωμένες. Γεγονός που συνεπάγεται με την καθαριότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από εμάς – οι γνωστοί κρυουλιάρηδες – δυσκολεύονται να τις απολαύσουν όσο θα ήθελαν...

Δες τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i