Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες

Το νέο βιβλίο του Φώτη Παπαναστασίου είναι ένας σύγχρονος οδηγός για την ανατροφή του παιδιού σου.

θετικός γονέας iStock

Το νέο βιβλίο του δημοφιλούς συγγραφέα των best sellers και αναγνωρισμένου ειδικού παιδαγωγού, Φώτη Παπαναστασίου, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πεδίο απευθύνεται σε όλους τους γονείς.

Το "365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες" δεν είναι ένα κλασικό βιβλίο με εύκολες λύσεις και κοινότοπες νουθεσίες που επιδιώκει να υποδείξει στους γονείς τι πρέπει να κάνουν και τι όχι στην ανατροφή των παιδιών τους. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και διαδραστικό βιβλίο, το οποίο καλεί τον αναγνώστη όχι απλώς να το διαβάσει, αλλά να γράψει σε αυτό τη δική του οικογενειακή ιστορία. 

365_PAPANASTASIOU_650X480

Βασιζόμενο στη θετική ανατροφή, μια σύγχρονη προσέγγιση που επιτρέπει στους γονείς να αναπτύξουν και να διατηρήσουν ισχυρούς δεσμούς με το παιδί σε όλα τα στάδια της αναπτυξιακής του πορείας, το βιβλίο 365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες διαρθρώνεται σε 12 μήνες, καθένας από τους οποίους είναι αφιερωμένος σε έναν τομέα-στόχο που θα πρέπει να κατακτήσουν οι γονείς, όπως είναι η αποτελεσματική επικοινωνία, η θετική πειθαρχία, η οριοθέτηση, ο ποιοτικός χρόνος, η συνεργασία, η συναισθηματική αγωγή, η αυτοεκτίμηση και πολλοί ακόμη. 

γονέας

Κάθε τομέας-στόχος, που παρουσιάζεται με τρόπο αναλυτικό και εύληπτο, κρίνεται εξίσου σημαντικός για την ανατροφή του παιδιού. Ολοκληρώνοντας κάθε μήνα, οι αναγνώστες θα βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στον μελλοντικό εαυτό τους ως θετικοί γονείς. 

Βρες περισσότερα νέα βιβλία στο pediobooks.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i