5 styling tips για να φορέσεις τα prints σαν fashion expert και τα κομμάτια που θα χρειαστείς

Σού βρήκαμε τις καλύτερες επιλογές για να είσαι ενημερωμένη στο ντύσιμο της σεζόν!

ρουχα

Ένας από τους λόγους που αγαπώ τη δουλειά μου ως fashion editor είναι επειδή μου αρέσει να ανακαλύπτω ποιο είδος γυναίκας αντιπροσωπεύει η φιλοσοφία κάθε brand. Τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι πάντα up- to- date, εκείνη που γνωρίζει τι τής αρέσει και τι όχι, εκείνη που έχει άποψη και αγαπά να την εκφράζει μέσα από το ντύσιμο της. Καθεμία από εμάς άλλωστε, εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από το προσωπικό της στιλ και τις επιλογές ρούχων που κάνει.

Μία από τις αγαπημένες μου ανακαλύψεις τον τελευταίο καιρό -και όχι μόνο, είναι η φιλοσοφία και τα ιδιαίτερα σχέδια του ελληνικού brand, Love+Alicia.

Η Love+Alicia γυναίκα έχει άποψη

Ένα κορίτσι που είναι ελεύθερο πνεύμα, έχει αυτοπεποίθηση, δεν φοβάται να δείξει τον δυναμισμό και τη θηλυκότητα της, αγαπά το προσεγμένο ντύσιμο και πιστεύει πως το στιλ είναι τρόπος έκφρασης. Σέβεται το περιβάλλον, την απασχολεί το sustainability και επιθυμεί οι στιλιστικές της επιλογές να ακολουθούν αυτό το eco friendly mentalite. Δεν είναι ένα οποιοδήποτε κορίτσι, αλλά εκείνο που εμπνεύστηκε η creative director του ελληνικού brand, Love+Alicia, Έλια Τσερκέζου.

Το Love + Alicia δημιουργήθηκε το 2015 και από τότε μέχρι σήμερα, κάθε συλλογή έχει ως στόχο να προσφέρει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα, ρούχα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες της και τη βοηθούν να εκφράζει την προσωπικότητα της μέσα από το ντύσιμο που επιλέγει.

Μεταξύ άλλων, ένας από τους λόγους που οι γυναίκες που αγαπούν την υψηλή αισθητική έχουν αγαπήσει το brand Love + Alicia είναι τα μοτίβα των ρούχων, τα οποία είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και συνεπώς μοναδικά.

Ειδικά αυτή τη σεζόν, η συλλογή του brand, ακολουθεί την αγάπη που δείχνει ο κόσμος της μόδας για τα bold χρώματα και μοτίβα, δημιουργώντας τις δικές του τάσεις. Η νέα συλλογή για το φθινόπωρο και τον χειμώνα σου προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσεις στη συλλογή σου φορέματα, tops, co- ord σύνολα και να τα φορέσεις σαν fashion expert.

Τα Styling Tips για να ντυθείς σαν fashionista:

-1 Επένδυσε σε co-ords

Μία καλά ενημερωμένη fashionista γνωρίζει πολύ καλά πως τα co-ords είναι από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για αυτή τη σεζόν. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το trend, σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα σύνολο με έντονο μοτίβο, όπως αυτά του brand, Love + Alicia, τα οποία θα ευχαριστηθείς να τα φοράς.

Ένας από τους λόγους που αξίζει να επενδύσεις σε co -ords είναι πως μπορείς να τα φορέσεις τόσο μαζί όσο και με άλλους συνδυασμούς. Κάπως έτσι, τα looks που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πολλά περισσότερα.

Εμείς ρίξαμε μία ματιά στη νέα συλλογή του brand, Love + Alicia και ξεχωρίσαμε τα παρακάτω δύο co-ords με τα γεωμετρικά σχήματα που θα κάνουν το καθημερινό σου ντύσιμο πιο άνετο και σίγουρα πιο ευχάριστο.

Extra Tip

Εφόσον επιλέξεις ένα σετ σε έντονο μοτίβο, σού προτείνουμε να επιλέξεις πανωφόρι και παπούτσια σε ουδέτερες αποχρώσεις, ώστε το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από κομψότητα και φινέτσα.

μπλε

Courtesy of LOVE+ALICIA

μπλε

Courtesy of LOVE+ALICIA

-2 Επίλεξε τα σωστά παπούτσια

Τα παπούτσια διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στο ντύσιμο σου. Εάν αγαπάς τα patterns και θέλεις η εμφάνιση σου να χαρακτηρίζεται από κομψότητα και ισορροπία, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή τους. Αυτό που έχουμε να σου προτείνουμε είναι να επιλέγεις παπούτσια σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο και το μπεζ, που ταιριάζουν με τα πάντα. Έτσι δεν θα υπάρχει περιθώριο λάθους.

Από τη Love + Alicia συλλογή, ξεχωρίσαμε το εμπριμέ maxi φόρεμα που αναδεικνύει τη σιλουέτα και τον πιο θηλυκό τρόπο, αλλά και το εμπριμέ mini φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση που θα αναβαθμίσει τα party looks σου. Και τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με όποιο ζευγάρι παπούτσια μπορείς να φανταστείς: από τα μποτάκια και τα loafers σου μέχρι πλατφόρμες και ψηλοτάκουνα.

μωβ

μπλε

Courtesy of LOVE+ALICIA

-3 Κάνε έξυπνες αγορές

Εάν ανήκεις στις πιο διστακτικές fashionistas, όσον αφορά στα μοτίβα, υπάρχει ακόμα τρόπος να προσθέσεις έντονα μοτίβα στο ντύσιμο σου. Μπορείς να επενδύσεις σε mini, midi ή maxi φορέματα στο αγαπημένο σου pattern. Τα φορέματα ως one piece σού προσφέρουν μία μεγάλη ευκολία: να μη σε απασχολήσει ιδιαίτερα το styling. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα φόρεμα στο μοτίβο που σού αρέσει περισσότερο και να το συνδυάσεις με παπούτσια, flat ή ψηλοτάκουνα, σε basic απόχρωση όπως το μαύρο. Εμείς ξεχωρίσαμε το φόρεμα σε dark floral μοτίβο από τη νέα συλλογή του ελληνικού brand, Love + Alicia.

μπλε

μπλε

Courtesy of LOVE+ALICIA

-4 Δημιούργησε συνδυασμούς με basic κομμάτια

Αυτή είναι η πιο χρήσιμη και σημαντική συμβουλή που πρέπει να έχεις το νου σου. Ένας έξυπνος τρόπος δηλαδή για να φορέσεις έντοντα patterns και να υπάρχει αρμονία στα σύνολα σου είναι να τα συνδυάσεις με άλλα basic κομμάτια. Παντελόνια, πουκάμισα και πανωφόρια σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπλε, το μαύρο και το γκι θα δημιουργήσουν τον καμβά, επάνω στον οποίο θα προσθέσεις ρούχα με εντυπωσιακά patterns.

Εκτός από το τοπ με το lizard μοτίβο και το πουκάμισο με το abstract pattern του brand Love + Alicia, ξεχωρίσαμε το μαύρο παντελόνι με τα λευκά, γραμμικά σχέδια που είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις τα street style looks σου πιο ενδιαφέροντα.

μωβ

μωβ

μαυρο

Courtesy of LOVE+ALICIA

-5 Δείξε δυναμισμό

Οι καλά ενημερωμένες fashion experts δεν διστάζουν να συνδυάσουν έντονα patterns με άλλα δυναμικά ρούχα. Για παράδειγμα, ένα πουκάμισο ή ένα τοπ σε statement μοτίβο όπως το lizard pattern του Love + Alicia σε συνδυασμό με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, δημιουργεί ένα πολύ δυναμικό αποτέλεσμα. Στην ουσία, αναβαθμίζεις τα staples της γκαρνταρόμπας σου με έναν πιο έξυπνο τρόπο. Αντί δηλαδή να φορέσεις το κλασικό τζιν ή το μαύρο παντελόνι σου, σού προτείνουμε να επιλέξεις ένα εξίσου ιδιαίτερο κομμάτι όπως το μαύρο δερμάτινο παντελόνι.

καφε

Courtesy of LOVE+ALICIA

 

Courtesy of LOVE+ALICIA

Το pop up store του LOVE+ALICIA στο πολυκατάστημα attica στο Golden Hall

Σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου τα πιο ιδιαίτερα και fashion forward μοτίβα και να τα φορέσεις όπως όλες οι fashion experts, τότε το πολυκατάστημα attica στο Golden Hall είναι μονόχρωμος. Στο pop up shop που υπάρχει μέσα στον απόλυτο shopping προορισμό, το attica, θα βρεις όλη τη συλλογή του ελληνικού brand, Love + Alicia ώστε να επιλέξεις όλα τα σχέδια που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ.

Το pop up store του Love + Alicia θα βρίσκεται στο πολυκατάστημα attica στο Golden Hall έως 27/11.

ρουχα

Courtesy of LOVE+ALICIA

ρουχα

Courtesy of LOVE+ALICIA

ρουχα

Courtesy of LOVE+ALICIA

Ακολούθησε το brand Love + Alicia στα social media

Instagram : @loveandalicia

Website : www.loveandalicia.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i