Μία διαφορετική παιδική χαρά που καλεί μικρούς και μεγάλους να συνδεθούν με την φύση και την ιστορία

Ένας υπέροχος κόσμος εμπνευσμένος από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας και τη μαγεία της φύσης, προσφέρεται για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και εξερεύνηση.

παιδικη χαρα

Η παιδική χαρά στο The Ellinikon Experience Park περιμένει γονείς και παιδιά να την ανακαλύψουν. Το Experience Park του Ελληνικού, το πάρκο που ενθουσίασε το κοινό από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, υποδέχεται και τους μικρούς επισκέπτες, καθημερινά για να ζήσουν μοναδικές, αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και περιπέτειας!

παιδικη χαρά

Ένας υπέροχος κόσμος με έκταση πάνω από 5.700 τ.μ.,  στην καρδιά του Experience Park, εμπνευσμένος από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας και τη μαγεία της φύσης, προσφέρεται για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και εξερεύνηση.

Η παιδική χαρά περιλαμβάνει συνολικά 35 ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές που ενθαρρύνουν τα παιδιά να συνδεθούν με τη φύση και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους. Tα παιδιά συναντούν μοναδικά διαδραστικά παιχνίδια όπως τα τραμπολίνο, μουσικές κατασκευές και το μαγικό "τηλέφωνο", τα δενδρόσπιτα αναρρίχησης και τις κούνιες. Αφού σκαρφαλώσουν στο χρωματιστό λόφο, μπορούν να ανέβουν στον Πύργο και να ξανακατέβουν με την τσουλήθρα τούνελ. Ακόμη, μπορούν να ανακαλύψουν το παιχνίδι του νερού με την άμμο. Η περιήγησή τους συνεχίζεται στο διάδρομο απογείωσης, όπου ένα μικρό τελεφερίκ τους "απογειώνει" και τους "ταξιδεύει" μέχρι το ξύλινο αεροπλάνο! Όλα τα παιδιά μπορούν να ζήσουν διασκεδαστικές στιγμές στο Παιδικό Δάσος, καθώς περιλαμβάνει και παιχνίδια, φιλικά προς Α.Μ.Ε.Α.

παιδικη χαρα

Τα μοναδικά αυτά παιχνίδια περιβάλλονται από δένδρα και αρωματικούς θάμνους, προσκαλώντας τα παιδιά να γνωρίσουν την φύση μέσα από το παιχνίδι. Είναι επίσης κατασκευασμένα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον και σχεδιασμένα πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των μικρών επισκεπτών. Ο μοναδικός αυτός χώρος μέσα από ποικίλες, βιωματικές εμπειρίες και συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, δημιουργεί ξεχωριστές αναμνήσεις στα παιδιά.

παιδικη χαρα

Ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έχει γίνει από το γραφείο Δοξιάδη και ο εξοπλισμός της έχει δημιουργηθεί από τις διεθνούς φήμης εταιρείες Richter Spielgerate και KOMPAN, προσφέροντας την πιο ασφαλή και συναρπαστική παιδική χαρά στην Ελλάδα!

παιδικη χαρα

Το Πάρκο λειτουργεί καθημερινά, από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 και η παιδική χαρά από τις 17:00 μέχρι τις 21:00. Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν και η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Για την ασφάλεια των επισκεπτών τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. 

Περισσότερες πληροφορίες: experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

Σχετικά με τη Lamda Development

Η Lamda Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. H εταιρεία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει διαφοροποιηθεί με επιτυχία σε αναπτύξεις γραφείων και οικιστικές αναπτύξεις. Στις αναπτύξεις της Lamda Development περιλαμβάνονται τρία εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens και Golden Hall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη) με διαθέσιμο προς χρήση χώρο 157.000 τ.μ., συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και η Μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο. Η Lamda Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του "Ελληνικού", η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Λάτση.

www.lamdadev.com

www.theellinikon.com.gr/

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i