Pull & Bear x Kenny Scharf: Η νέα limited edition συλλογή θα ανανεώσει το street style look σου

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης δημιουργεί μια πολύχρωμη επανερμηνεία του λογότυπου της Pull&Bear.

Pull Bear

Η Pull&Bear ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη Kenny Scharf και μόλις κυκλοφόρησε τη συλλογή που δίνει ζωή στα έργα του δημιουργού. 

Pull & Bear x Kenny Scharf | Η νέα limited edition συλλογή θα ανανεώσει τα street style looks σου

 

Ο καλλιτέχνης, που είναι ευρέως γνωστός για τις τοιχογραφίες, τις εγκαταστάσεις, τα γλυπτά και τα σχέδιά του σε διάφορους τομείς, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της καλλιτεχνικής σκηνής του East Village στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του '80. Σήμερα, έχοντας συνεργαστεί με τα πιο εμβληματικά ονόματα στον κόσμο της υψηλής μόδας, είναι διεθνώς γνωστός για τις πολύχρωμες, εμπνευσμένες από το γκράφιτι δημιουργίες του. Συνεργάστηκε λοιπόν με την Pull&Bear με σκοπό να δημιουργήσει μία limited edition συλλογή που είναι γεμάτη με σχέδια από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα του. 

Pull & Bear

 

Όσον αφορά στη γυναικεία συλλογή, θα βρείτε statement κομμάτια, όπως νάιλον τζάκετ τύπου coach και ντένιμ παντελόνια, και τα δύο με εντυπωσιακά μοτίβα. Επιπλέον, ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια είναι η μπλούζα με την επανερμηνεία του λογότυπου Pull&Bear που δημιούργησε ο Kenny Scharf αποκλειστικά για αυτή τη συνεργασία. 

Pull & Bear

 

Pull & Bear

 

Η ανδρική κολεξιόν περιλαμβάνει πουκάμισα από βισκόζη με τύπωμα all over, total look με φούτερ και παντελόνι jogger, καθώς και overshirt ή βαμβακερές μπλούζες με τυπωμένα έργα του Kenny Scharf. 

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα αξεσουάρ. Μερικά από τα πιο ιδιαίτερα είναι τα καπέλα τζόκεϊ και τα bucket hats, οι κάλτσες και οι τσάντες χιαστί και tote τσάντες. Επιπλέον, το λογότυπο που δημιούργησε ο Kenny Scharf αποκλειστικά για την Pull&Bear θα εμφανίζεται στις βιτρίνες μεγάλων καταστημάτων σε όλο τον κόσμο. 

Pull & Bear

 

*Η σύμπραξη αυτή έγινε σε συνεργασία με την Artestar, ένα παγκόσμιο πρακτορείο αδειοδότησης και δημιουργικής συμβουλευτικής που εκπροσωπεί καλλιτέχνες, φωτογράφους, σχεδιαστές και δημιουργούς υψηλού κύρους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i