Οι μηνιαίες προβλέψεις του Απριλίου για όλα τα ζώδια

Τι περιμένει κάθε ζώδιο αυτόν τον μήνα;

ζώδια unsplash

Από τη Χρύσα Συκά. 

Ζώδια Απριλίου 2022: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η σύνοδος Άρη/Κρόνου στις αρχές του μήνα σε κάνει επίμονη και οργανωτική. Κάποιες εντάσεις είναι πιθανές. Προσοχή στην εριστική σου διάθεση. Όμως, βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής, σε αποδέχονται και αναγνωρίζουν την αξία σου. Κάνεις όνειρα και θέλεις να τα πραγματοποιήσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 6, είσαι εσωστρεφής, μελαγχολική και ψυχικά κουρασμένη. Μπορεί να έχεις ανάγκη την απομόνωση για να κάνεις τον απολογισμό σου. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα προς το τέλος του μήνα σε κάνει ονειροπόλα. Μπορεί να δημιουργήσεις μια μυστική σχέση. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου ως τις 10, παίρνεις πρωτοβουλίες, επικοινωνείς και βγαίνεις από το καβούκι σου. Ο Δίας φέρνει ευκαιρίες και μια ανανέωση που σε απελευθερώνει. Οι πόρτες ανοίγουν. Ο Ποσειδώνας σε κάνει πνευματική.

Τip: Χρόνια πολλά!

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Η σύνοδος Άρη/Κρόνου στις αρχές του μήνα δημιουργεί ένα ψυχρό και ανταγωνιστικό κλίμα στον επαγγελματικό τομέα. Μείνε πειθαρχημένη και απόφυγε τις εντάσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα. Μια τάση ανεξαρτησίας είναι πιθανή. Ο Άρης, από τις 14, περνά στους Ιχθύς, στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και η Αφροδίτη. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα, προς το τέλος του μήνα, δημιουργεί ένα ρομαντικό κλίμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα ειδύλλιο με ένα φιλικό πρόσωπο ή με πρόσωπο μέσα από την παρέα σου και την κοινωνική σου ζωή. Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Ο μήνας είναι σημαντικός για την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Προχώρα αργά, θα αναπνεύσεις προς το τέλος του μήνα. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, δυσκολεύεσαι να βάλεις τα πράγματα σε σειρά, καθώς είσαι απασχολημένη με πολλά.

Tip: Το Πάσχα θα κυλήσει όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα κάνει τα πάντα δυνατά στην καριέρα σου. Έχεις έμπνευση και προωθείς τα φιλόδοξα σχέδιά σου. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι που θα σου ανοίξει τους ορίζοντές σου. Με τον Άρη, από τις 15, προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα, μπορεί να νιώσεις προδομένη στον επαγγελματικό σου χώρο. Με τη σύνοδο Αφροδίτης/Δία/Ποσειδώνα προς το τέλος του μήνα, θα αναθεωρήσεις τη συμπεριφορά σου στην εργασία σου. Έχεις ανάγκη να ανοιχτείς σε νέα δεδομένα, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να κάνεις νέες γνωριμίες. Ο Κρόνος φέρνει νέες προοπτικές για το μέλλον, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και θέλεις να κάνεις αλλαγές. Επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και ωριμάζεις. Βλέπεις τις σχέσεις σου διαφορετικά, θέλεις να ανανεωθείς, να επιβεβαιωθείς. Πέρνα τα μηνύματα στο ταίρι σου διπλωματικά.

Τip: Ο μήνας κρύβει εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ο Ουρανός μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε πιέζουν. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Με την Αφροδίτη, από τις 6, μπορεί να ζήσεις μια δυνατή εμπειρία, μια περιπέτεια και δεν αποκλείεται να βιώσεις τον απόλυτο έρωτα. Ο Άρης, από τις 15, σε κάνει δυναμική και πολύ συναισθηματική. Ο Κρόνος σε καλεί να τολμήσεις να εξερευνήσεις νέες πίστες σε προσωπικό επίπεδο. Προχώρα προς το άγνωστο για να προχωρήσουν κάποια πράγματα που παρέμειναν στάσιμα. Η φαντασία σου είναι μεγάλη και βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που συναντάς. Έχεις ένστικτο με τον Ποσειδώνα. Μπορείς να υπολογίζεις στο φιλικό σου περιβάλλον, εκπλήξεις σε περιμένουν. Στη δουλειά δεν προχωράς όπως θα ήθελες. Μπορεί να αναγκαστείς να κάνεις αλλαγές. Μέχρι να βρεις ποιον δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις, κράτα χαμηλό προφίλ.

Τip: Το Πάσχα θα έχεις ρομαντική διάθεση.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Η Αφροδίτη, από τις 6, κάνει ευμετάβολα τα συναισθήματά σου. Μείνε συνετή για να αποφύγεις εντάσεις. Άσε χώρο στο άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνη, αυτό τον μήνα διεκδικείς την ελευθερία σου. Με τον Ερμή, από τις 11, είναι η κατάλληλη εποχή για να αποδείξεις την αξία σου στον επαγγελματικό τομέα. Έχεις πρωτότυπες ιδέες και θα μπορούσες να προκαλέσεις επαγγελματικές εξελίξεις. Ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, φέρνει ευθύνες. Ανώτερα πρόσωπα αναγνωρίζουν την αξία σου. Τα σχέδιά σου πετυχαίνουν, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική απέναντι σε κάποιες αντιπαραθέσεις. Στα μέσα του μήνα μπορεί κάτι να ταράξει την καθημερινότητά σου. Με τον Ουρανό, θα πρέπει να καταβάλλεις περισσότερες προσπάθειες για να φτάσεις στα επιθυμητά αποτελέσματα. Οικονομικά, βγαίνεις κερδισμένη από επενδύσεις.

Tip: Αναζωογονείσαι με τους φίλους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Η σύνοδος Άρη/Κρόνου στις αρχές του μήνα μπορεί να σε στενοχωρήσει στον εργασιακό τομέα, όμως μην αποκαρδιώνεσαι, τα λόγια σου πείθουν. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και θα πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς. Δυσκολεύεσαι να οργανωθείς. Από τα μέσα του μήνα ο Άρης περνά στο απέναντι ζώδιο και το ταίρι σου θα σου κάνει ευχάριστες εκπλήξεις. Κατανόηση και συντροφικότητα κυριαρχούν στη σχέση σου. Βγαίνεις από το καβούκι σου και ακούς περισσότερο τον σύντροφό σου. Βάζεις αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου και ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Κάνεις σχέδια και χτίζεις το αύριο. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από την κοινωνικότητα. Η ηλιακή έκλειψη σού δίνει θετική ενέργεια. Ο Ουρανός σε σπρώχνει να αντιμετωπίσεις διαφορετικά πράγματα. Πάρε πρωτοβουλίες μόνο αν έχεις σκεφτεί καλά τους στόχους σου.

Tip: Η γοητεία σου σε κάνει ξεχωριστή.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Η νέα Σελήνη την πρωταπριλιά στο απέναντι ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Η σύνοδος Άρη/Κρόνου στις αρχές του μήνα σε κάνει σκληρή και αυστηρή. Αν είσαι μόνη, οι γνωριμίες σου μένουν φιλικές, μην πιέζεσαι, πάρε τον χρόνο σου να ανακαλύψεις τον άλλο. Παρ’ όλα αυτά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στη δουλειά, καθώς η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα σού δίνει ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου και έτσι βάζεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή. Με τον Άρη, από τις 15, αναλαμβάνεις νέες ευθύνες, έχεις νέα ενδιαφέροντα, ανοίγουν οι ορίζοντές σου στον επαγγελματικό τομέα. Ο Ουρανός σε ανανεώνει και σου κάνει καλό. Λάμπεις, η φαντασία και η δημιουργικότητά σου απογειώνονται. Σου δίνονται ευκαιρίες στην καριέρα, έχεις την τύχη να εξελιχθείς.

Τip: Το ομαδικό πνεύμα σε πάει μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Η Αφροδίτη, από τις 6, φέρνει εμπιστοσύνη και γλυκύτητα στον έρωτα. Με τη νέα Σελήνη την πρωταπριλιά ασχολείσαι με τη δουλειά. Οι προτάσεις σου και τα αιτήματά σου ακούγονται. Πείθεις και κερδίζεις όσα επιθυμείς. Η σύνοδος Άρη/Κρόνου στις αρχές του μήνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με ένα πρόσωπο από το κοντινό σου περιβάλλον. Μπορεί να συγκρουστείς μαζί του, όμως με τον Άρη, από τα μέσα του μήνα, το κλίμα θα ηρεμήσει και τα πράγματα θα περάσουν πάλι στον έλεγχό σου. Θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να βρεις λύσεις, κάνε διάλογο. Ξεκαθάρισε τις καταστάσεις χωρίς αναμονές, μην κρύβεσαι πίσω από μάσκες. Ο Κρόνος δε βοηθά καθόλου να ισορροπήσεις τον φλογερό σου χαρακτήρα. Αν είσαι μόνη, ψάχνεις τον άνθρωπο που θα σε εκπλήξει. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία προς το τέλος του μήνα.

Tip: Να είσαι λιγότερο εκρηκτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Η Αφροδίτη, από τις 6, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και τη ρύθμιση των σχέσεών σου με οικεία πρόσωπα. Ο Άρης, από τις 15, θα φέρει μια αίσθηση ανικανοποίητου. Ο Ερμής, από τα μέσα του μήνα, φέρνει εκπλήξεις στη δουλειά, μπορεί να νιώσεις πως όλα έχουν πέσει πάνω σου. Μέχρι τις 10 είσαι πρωτότυπη, εφευρετική, λάμπεις και οι συναλλαγές σου εξελίσσονται θετικά. Είσαι δημιουργική, δε σου λείπουν οι ιδέες. Ο Ουρανός σού ζητά να προσαρμοστείς, να αναρωτηθείς, να αναλύσεις καταστάσεις και κινήσεις. Προς το τέλος του μήνα η σύνοδος Αφροδίτη/Ποσειδώνα σε κάνει ονειροπόλα. Αναζητάς τη σταθερότητα και την αρμονία στη σχέση σου. Κάνεις νέα σχέδια και βλέπεις στην ίδια κατεύθυνση με το ταίρι σου. Μπορεί να περάσεις τις γιορτές στο σπίτι, προσοχή στις καταχρήσεις.

Tip: Αγαπάς και διεκδικείς την ελευθερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Με τον Ερμή, ως τις 10, θα πρέπει να προσέχεις τα λόγια σου, γιατί μπορεί να θίξεις και να απογοητεύσεις αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή στις εντάσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 6, υπάρχει τρυφερότητα και κατανόηση στις σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς. Κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το μέλλον, πιο δεσμευτικά. Ο Άρης, από τα μέσα του μήνα, ανεβάζει τους ρυθμούς στην καθημερινή σου ζωή. Προς το τέλος του μήνα μπορεί ένα φλερτ να σε ανανεώσει, να σε εκπλήξει. Με την ηλιακή έκλειψη, θα ασχοληθείς περισσότερο με τα προσωπικά σου θέματα. Είναι ένας παραγωγικός μήνας και μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή. Κινήσου χωρίς βιασύνη και θα περάσεις όμορφες πικάντικες στιγμές, το πάθος θα αναζωογονηθεί. Οικονομικά, μπορεί να προβληματιστείς για ένα θέμα στα μέσα του μήνα.

Tip: Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται στο ζώδιό σου και η σύνοδός τους στις αρχές του μήνα σε κάνει σκληρή, ψυχρή, αυστηρή με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όμως και δυναμική. Με τον Άρη, από τις 15, γίνεσαι πολύ καταναλωτική. Η σύνοδος Αφροδίτη/Δία σε κάνει υπερβολική, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως οι άλλοι δεν έχουν να σου προσφέρουν όσα εσύ δίνεις. Ο Ποσειδώνας προσπαθεί να σε μπλέξει. Προσπάθησε να δρομολογήσεις σωστά την ενέργειά σου. Η ηλιακή έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της οικογενειακής σου ζωής. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θέλεις να βάλεις γερές βάσεις στη σχέση σου πριν προχωρήσεις σε νέους στόχους. Ήρθε η στιγμή να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Αισθάνεσαι τη δύναμη στη σχέση σου και τη μοιράζεσαι με το ταίρι σου. Κάνετε μαζί νέα σχέδια και κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση.

Tip: Πέφτεις στα βαθιά.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Κινήσου ελεύθερα χωρίς να ζητάς συμβουλές από τους άλλους, χωρίς ονειροπολήσεις και πολλές σκέψεις. Μπορεί να προχωρήσουν κάποια σχέδια στη ζωή σου ή μπορεί να ξαναδείς διαφορετικά κάποια πράγματα. Με τον Άρη, ως τα μέσα του μήνα, υπάρχει παρασκήνιο. Η Αφροδίτη, από τις 6, βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε βοηθά να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Μπορεί να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα προς το τέλος του μήνα κάνει θυελλώδη τα συναισθήματά σου και δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένα ειδύλλιο. Τίποτα δε σε σταματά. Η ηλιακή έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων με αδέλφια και συγγενείς. Με τον Κρόνο, στρέφεσαι στις ανάγκες των άλλων. Με τον Ποσειδώνα, προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου. Δες καθαρά τις ανάγκες σου και δόμησε τα σχέδιά σου.

Tip: Πέρνα στη δράση.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i