Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;

Ζώδια Ιουνίου iStock

Ζώδια Ιουνίου 2022: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Θέλεις να ανανεωθείς. Η Αφροδίτη ευνοεί τους έρωτες και τις φιλίες σου. Ο Ήλιος σε ισορροπεί συναισθηματικά. Ο διάλογος είναι εποικοδομητικός, ακούς τους άλλους και λύνεις τις διαφορές που έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα μέσα από τον φιλικό σου κύκλο Με Άρη/Δία στο ζώδιό σου, λάμπεις, είσαι σε εγρήγορση. Ο Άρης σε στηρίζει και τα σχέδιά σου προχωρούν, πολλαπλασιάζεις τις ιδέες σου, ο Δίας φέρνει ευκαιρίες. Η τύχη σού χαμογελά, η ενέργειά σου είναι μεγάλη. Είναι ένας δυναμικός μήνας. Ο Κρόνος σε σταθεροποιεί. Στα μέσα του μήνα κάτι καλό θα συμβεί στα οικονομικά σου. Μπορεί να λάβεις χρήματα, όμως μπορεί και να σου ζητήσουν χρήματα φιλικά πρόσωπα. Με το εξάγωνο Άρη/Κρόνου στο τέλος του μήνα, μπορεί να αναλάβεις τα ηνία μιας ομάδας.

ΤΙΡ: Μη βιάζεσαι, προσοχή και στην οδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ο Άρης μπορεί να προκαλέσει επαγγελματικές αντιπαραθέσεις, πρόσεχε την παρορμητικότητά σου. Ο Δίας, όμως, ανανεώνει τη δουλειά σου, ενώ φαντασία και συγκέντρωση δε λείπουν. Η Αφροδίτη σε κάνει αισθησιακή, υπάρχει καλή αρμονία με το ταίρι σου. Μιλάτε την ίδια γλώσσα, έχετε τις ίδιες ανάγκες και κάνετε τα ίδια σχέδια, έχετε κοινά σημεία. Με τη σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού, μπορεί να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία, πέρα από τα συνηθισμένα. Αν είσαι μόνη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα και το εξάγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα ευνοούν σχέσεις διαρκείας, ρομαντικές σχέσεις και γάμους. Ο Ερμής σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Συνεργάζεσαι σωστά με συναδέλφους και βλέπεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Tip: Είσαι δυνατή, με καθαρό μυαλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Αυτό τον μήνα φτάνεις τους στόχους σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τα μέσα του μήνα, η επικοινωνία είναι καλή. Έχεις ιδέες και ξέρεις να αρπάζεις ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο, καινοτομείς. Έχεις χιούμορ και είσαι ευέλικτη. Αν έχεις σχέδια, κινήσου. Με τον Κρόνο, ξέρεις πού πηγαίνεις. Η σύνοδος Άρη/Δία φέρνει στο προσκήνιο τις ηγετικές και οργανωτικές σου ικανότητες, ενώ αντιμετωπίζεις με θετική προοπτική τις φιλίες και τη συμμετοχή σου σε ομάδες. Στα μέσα του μήνα μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείς στον σύντροφό σου, όμως με την Αφροδίτη, από τις 23 στο ζώδιό σου, θα βιώσεις μια έντονη συναισθηματική εμπειρία. Γοητεύεις, ελκύεις, αρέσεις. Να είσαι ο εαυτός σου και όλα τα άλλα θα συμβούν. Αν είσαι μόνη, είσαι έτοιμη να ζήσεις μια ωραία περιπέτεια. Κάνεις εύκολα νέες γνωριμίες.

Τip: Οι ρυθμοί επιταχύνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αυτό τον μήνα έχεις ευκαιρίες ανανέωσης. Βλέπεις το μέλλον διαφορετικά, κάνεις νέα σχέδια, έχεις άλλες προοπτικές. Έχεις εξελίξεις στους τομείς που θέλεις να αλλάξεις. Η επιτυχία σε όσα επιχειρείς είναι χειροπιαστή και δε δυσκολεύεσαι να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου. Η σύνοδος Άρη/Δία ενισχύει την ανάγκη σου για αναδιάρθρωση της δουλειάς σου. Για να το πετύχεις, μπορεί να ζητήσεις βοήθεια, ίσως και οικονομική. Προσοχή σε συγκρούσεις με άτομα κύρους, καθώς δυσκολεύεσαι να ακούσεις τις εντολές προσώπων σε ανώτερες θέσεις στη δουλειά. Συναισθηματικά, θέλεις να επενδύσεις, αλλά δεν εμπιστεύεσαι. Η Αφροδίτη σε στηρίζει και αυξάνει τη σταθερότητα της σχέσης σου. Μπορεί το ταίρι σου να είναι καλός σύμβουλος και φίλος σου. Αν είσαι μόνη, μια παλιά φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα ή μπορεί να περάσεις όμορφα με τους φίλους σου.

Τip: Επικοινωνείς εποικοδομητικά.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Βλέπεις τις καταστάσεις με καθαρή ματιά, προσαρμόζεσαι εύκολα και σχεδιάζεις μελλοντικούς στόχους. Αν έχεις θέματα με το ταίρι σου, είναι ευκαιρία να τα λύσεις και να προχωρήσεις παρακάτω. Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο, προχωράς με μέτρο και πειθαρχία. Ο Άρης σε κάνει δυναμική. Με τον Ερμή, δρομολογείς τα πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Αφροδίτη ενισχύει το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σε συνεργάτες και πρόσωπα ισχύος. Οι συνθήκες αλλάζουν, μπορεί να έχεις ενδιαφέρουσες προτάσεις και ευχάριστα νέα στα μέσα του μήνα. Άκου τις συμβουλές των άλλων αλλά και το ένστικτό σου και πάρε πρωτοβουλίες. Με τη νέα Σελήνη στις 29, έχεις ανάγκη να απομονωθείς, να μείνεις μόνη, προσοχή και στην υγεία. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία πραγματοποιεί ένα πολυπόθητο όνειρό σου.

Tip: Λάμπεις και έχεις ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Ο Ερμής στηρίζει την κοινωνική σου ζωή. Όλα όσα θέλεις να προχωρήσεις φαίνονται εύκολα. Οι πλανήτες σε στηρίζουν. Ο Άρης σε κάνει παρορμητική, θέλεις να κινείσαι γρήγορα. Μπορεί να χρειαστεί στις αρχές του μήνα να υπερασπιστείς τη θέση σου στην εργασία ή μπορεί να δεχτείς ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Σταδιακά, το κλίμα θα γλυκάνει, τα πράγματα καλυτερεύουν και θα δεις πως υπάρχουν άτομα που σε αγαπούν και βρίσκονται στο πλευρό σου. Προσοχή σε συναισθηματικές εντάσεις, σε συγκρούσεις και απογοητεύσεις γύρω στις 18. Μπορεί να είσαι λίγο πεσμένη. Απόλαυσε τη στιγμή χωρίς να θέτεις πολλά ερωτήματα. Με τον Ουρανό, ονειρεύεσαι το ιδανικό, πάρε τον χρόνο σου για να κάνεις σχέδια δράσης. Με την Αφροδίτη, νιώθεις πως οι γύρω σου σε στηρίζουν και πως έχεις κινηθεί σωστά στον επαγγελματικό τομέα.

Tip: Φτάνεις τους στόχους σου.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Με Άρη/Δία στο απέναντι ζώδιο, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Το πάθος και η ζήλια ενισχύονται. Είσαι δυναμική και αισιόδοξη. Τα βλέπεις όλα ροζ, μην το παρακάνεις όμως. Μείνε με τα πόδια στη γη και θυμήσου πως ο Ουρανός φέρνει εσωτερικές αλλαγές. Ο Κρόνος ενισχύει τον αισθηματικό τομέα. Με τον Ερμή, όλα ομαλοποιούνται σταδιακά. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να διευρύνεις τις γνωριμίες σου. Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου είναι το μόνο που μπορεί να προκαλέσει κρίση στη σχέση σου, μια απομάκρυνση ή μια ψυχρότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις ειδύλλια μέσα από τον χώρο της δουλειάς. Ο έρωτας σού χαμογελάει στο τέλος του μήνα, μέχρι τότε προχώρα συντηρητικά. Επαγγελματικά, μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς στις καταστάσεις και να δεκαπλασιάσεις τη δράση σου.

Τip: Είσαι ανοιχτή και φροντίζεις τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Οι πλανήτες σε σπρώχνουν να πας μπροστά και να βάλεις νέους στόχους. Κάνε επιλογές και θα εξελιχθείς, κυρίως στη δουλειά, ξεκίνα από το μηδέν. Ο Άρης σε κάνει υπερβολική, ο Ποσειδώνας ενισχύει το ένστικτό σου και ο Κρόνος σε πιέζει να υπερβείς τα όρια. Είσαι εκνευρισμένη. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου σε κρατάει δεμένη σε ξεπερασμένες απόψεις και εμμονές του παρελθόντος. Τι θα κάνεις; Είναι η στιγμή που πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια, να οριοθετηθείς εκ νέου προς τη σωστή κατεύθυνση. Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Οικογενειακά όμως, οι εντάσεις θα συνεχιστούν και θα οδηγηθείς σταδιακά σε αλλαγή σελίδας. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ουρανού μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μπορεί να περάσεις μια έντονη ερωτική και αισθησιακή περίοδο με το ταίρι σου.

Tip: Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Ρίξε τους ρυθμούς σου, ανάπνευσε, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου. Τίποτα δε φαίνεται να σε σταματά, όμως σκέψου πριν κινηθείς. Ο Άρης σε σπρώχνει να προχωρήσεις όταν εσύ έχεις ανάγκη να φρενάρεις. Ο Άρης και ο Δίας σου δίνουν δυναμισμό και έμπνευση. Αν έχεις προσπαθήσει να φτάσεις τους στόχους σου, θα δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Η αρμονία με το ταίρι σου σε βοηθά να αντιμετωπίσεις διαφορετικά την καθημερινότητα. Εξελίσσεσαι και προχωράς προς το καλύτερο. Με τον Ερμή, στο απέναντι ζώδιο, από τα μέσα του μήνα, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν από κοινού και δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία στο τέλος του μήνα ενθαρρύνει το φλερτ, ενώ το εξάγωνο Άρη/Κρόνου σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους σου.

Tip: Ισορροπείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Το κλίμα βελτιώνεται και κάνεις μελλοντικά σχέδια. Μη μένεις κολλημένη στο παρελθόν, έκφρασε όσα αισθάνεσαι. Προσπάθησε να προχωρήσεις μπροστά, να περάσεις στη δράση. Ο Κρόνος και ο Ουρανός σε στηρίζουν, επαγγελματικά και προσωπικά. Απόλαυσε κάθε στιγμή. Η Αφροδίτη δημιουργεί καταπληκτικές συνθήκες στον ερωτικό τομέα. Εμπιστεύσου τη γοητεία σου. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα σε κάνει να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Παίρνεις πρωτοβουλία και κάνεις το πρώτο βήμα για μια επανασύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα. Επαγγελματικά, μην επιβαρύνεις το πρόγραμμά σου. Περιμένεις κάποια πράγματα και υπερασπίζεσαι τη θέση σου. Προσοχή στον Άρη που μπορεί να φέρει συγκρούσεις με οικογενειακά πρόσωπα ή κούραση από επισκευές στο σπίτι.

Tip: Ανοίγεσαι όλο και περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Δε γίνεται πάντα αυτό που θέλεις και εκνευρίζεσαι. Η σύνοδος Άρη/Δία σου δίνει τη δύναμη να ξεπεράσεις τα εμπόδια που συναντάς στην καθημερινότητα. Με τον Ερμή, μπορείς να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις. Βέβαια, θα πρέπει να αποφύγεις τις έντονες συζητήσεις και τη λεκτική επιθετικότητα για να μην πληγώσεις ή πληγωθείς. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν στην οικογενειακή σου ζωή αυτό το διάστημα, υπάρχουν πολλές εξελίξεις. Πρόσεχε τον υπέρμετρο αυθορμητισμό που μπορεί να παρεξηγηθεί και να σε οδηγήσει στην απομόνωση. Με αυτό τον τρόπο όμως, θα πάρεις τον χρόνο σου για να σκεφτείς σοβαρά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Προστάτεψε τον οικονομικό τομέα. Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματική, δημιουργική και γρήγορη. Οργανώσου και μείνε επικεντρωμένη στον στόχο σου.

Tip: Έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Κάνεις ότι είναι δυνατό για να αλλάξεις διάφορα πράγματα στη ζωή σου. Κανένας δεν μπορεί να σε εμποδίσει να εφαρμόσεις τις ιδέες σου. Και, φυσικά, δε γίνονται όλα ήρεμα. Ο Άρης σου δίνει ενέργεια, αισθησιασμό, τρυφερότητα. Άσε τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τα συναισθήματα. Αντιμετώπισε κάθε κατάσταση προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Πρόσεχε τα έξοδά σου, μην ακούς τους άλλους. Μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις και μην παραβιάζεις τα οικονομικά σου όρια για να στηρίξεις οικογενειακά πρόσωπα. Ο Ερμής τονίζει την αναλυτική σου σκέψη, τη διεισδυτικότητα, τη ρητορική σου ικανότητα αλλά και την επιθετικότητά σου, που θα πρέπει να προσέξεις. Η Αφροδίτη σε κάνει αισθησιακή και πολύ ερωτική. Το εξάγωνο Άρη/Κρόνου στο τέλος του μήνα φέρνει μια ανταμοιβή.

Tip: Χαλάρωσε!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i