B2Run Aθens: Το μεγαλύτερο Corporate Running Party διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 02 Ioυνίου

Με απέραντη χαρά και θετική ενέργεια γέμισε το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ).

B2Run Aθens

Με απέραντη χαρά και θετική ενέργεια γέμισε το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών Σπύρος Λούης (ΟΑΚΑ), στο 2ο Corporate Running Party, B2Run Aθens, που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης, 2 Ιουνίου 2022, από την ΕΥ ΖΗΝ Greece. 

ςε;

Περισσότερα από 1.300 άτομα έδωσαν το παρών στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό αγώνα δρόμου, B2Run, που είναι σχεδιασμένος αποκλειστικά για εταιρίες και πλέον διεξάγεται σε περισσότερες από 45 διαφορετικές πόλεις ανά τον κόσμο. Η ΕΥ ΖΗΝ Greece  με το Β2Run Aθens έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερες από 60 εταιρίες να αποδείξουν πως η δουλειά μπορεί να γίνει διασκέδαση! Μία εμβληματική εκκίνηση μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο που αναβίωσε μνήμες Ολυμπιακών Αγώνων, διαδρομή 5km μέσα από τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα και πάνω από όλα μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης με πολύ κέφι, όρεξη, χαρά, χαμόγελα αλλά και βραβεύσεις για όλες τις κατηγορίες! Τι πιο ωραίο από τη ζωντανή απόδειξη πως οι συνάδελφοι μπορούν να γίνουν φίλοι, να συσπειρωθούν εκπροσωπώντας τον οργανισμό τους, να γνωρίσουν νέους εργαζομένους και να αναπτύξουν το δίκτυό τους και όλα αυτά όχι στο "σοβαρό" περιβάλλον ενός γραφείου αλλά σε μια γιορτή ευεξίας για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο! 

ςσδ

Κι επειδή η ευεξία δε σταματά εδώ, στο πλαίσιο του Β2Run Αθens, η ΕΥ ΖΗΝ Greece και το Women On Top, προσφέρουν τη δυνατότητα 3μηνης υποτροφίας mentoring σε 8 γυναίκες που αναζητούν υποστήριξη σχετικά με το πώς να προχωρήσουν στην επαγγελματική τους ζωή ή να συνδυάσουν την καριέρα με τα ενδιαφέροντά τους εκτός δουλειάς. 

;δς

Το ΟΑΚΑ φιλοξένησε τη μεγάλη διοργάνωση ενώ ανάμεσα στους χορηγούς που τη στήριξαν για δεύτερη χρονιά ήταν και ο όμιλος Αττικών Εκδόσεων. Με την ομάδα του, ο Όμιλος συμμετείχε στη διοργάνωση με θετική ενέργεια και διάθεση! 

ςεφ

ργ

ςεφ

Μέσα στον επόμενο μήνα θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του Β2Run Αθens 2023! 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου τα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης: Website Facebook Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i