Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου 2022

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, που έχουν μοίρα από 20-26 στα ζώδια αυτά καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Πανσέληνος iStock

Πραγματοποιείται στην 23.25 μοίρα του Τοξότη και μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε αντιφατική καθώς από τη μια, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, από την άλλη, εξάγωνο με τον Κρόνο.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση, εξαπατήσεις, απομόνωση, απογοητεύσεις, χρήση ουσιών. Παραμυθιαζόμαστε, δεν βλέπουμε καθαρά την πραγματικότητα, ονειροβατούμε και μπορεί να οδηγηθούμε στην καταστροφή. Μας οδηγούν τα συναισθήματα και όχι η λογική και είναι εύκολο να πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης. Η σκέψη μας είναι χαοτική και θα πρέπει να προσέξουμε να μην πέσουμε θύματα παραπληροφόρησης. Δεν παίρνουμε αποφάσεις για το μέλλον γιατί η κρίση είναι θολή. Μένουμε με τα πόδια στη γη καθώς αυτά που μας λένε μπορεί να είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ευτυχώς, το εξάγωνο που σχηματίζει το φεγγάρι με τον Κρόνο μας υπόσχεται πως μπορεί τα όνειρά μας να πραγματοποιηθούν. Η όψη αυτή λειτουργεί σταθεροποιητικά και δίνει ρεαλιστική ματιά σε πράγματα και καταστάσεις. Μας προτρέπει να κάνουμε πειθαρχημένα βήματα για να πάμε μπροστά, μας καλεί να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να διευρύνουμε το μυαλό μας, να ζήσουμε εμπειρίες, να δεχτούμε το διαφορετικό. Αυξάνεται το αίσθημα ευθύνης και πετυχαίνουμε τους στόχους μας με σκέψη και προσοχή. Απαιτείται αυτοκυριαρχία, προτιμούμε την ασφάλεια και όχι το ρίσκο.

Η πανσέληνος αυτή ολοκληρώνει θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, εξωτερικό, νομικά θέματα, διαπραγματεύσεις. Αλλάζει η στάση και η φιλοσοφία που ακολουθούμε στη ζωή. Ανακινούνται θέματα θρησκείας, πνευματικής εξέλιξης και εξεύρεσης νέων οραμάτων.

Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια με την πανσέληνο στον Τοξότη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου στο missbloom.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i