Τα looks με τα οποία θα δείχνεις πάντα κομψή

Πέντε looks που μπορείς να δημιουργήσεις με τα staples της γκαρνταρόμπας σου.

looks Splash News / Ideal Images

Αυτό που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες στο καθημερινό τους ντύσιμο είναι να μπορούν να εξασφαλίσουν κομψό στιλ χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι πολύ βοηθητικά σ' αυτή τη κατεύθυνση, για την ακρίβεια δημιουργήθηκαν (και) γι' αυτό τον σκοπό. Μια capsule γκαρνταρόμπα με basic κομμάτια εξασφαλίζει ακριβώς αυτή την ευελιξία: του να μπορεί μια γυναίκα να φορά κομμάτια που την εκφράζουν, την κάνουν να νιώθει άνετα και την κρατούν κομψή.

Οι συνδυασμοί ανάμεσα στα staples της γκαρνταρόμπας είναι συνήθως άχαστοι, και φυσικά γνωρίζουμε ήδη τους περισσότερους απ' αυτούς. Για παράδειγμα, ένα λευκό πουκάμισο φορεμένο μ' ένα τζιν ή ένα άνετο σακάκι, ένα t-shirt και ένα φαρδύ παντελόνι είναι combos που σπάνια απογοητεύουν. Αν θέλαμε, ωστόσο, λίγο να φρεσκάρουμε τις ιδέες για looks που δείχνουν πάντα κομψά, θα προτείναμε τα εξής:

1. T-shirt + υφασμάτινο παντελόνι σε μαύρο

Η easy κομψότητα των total black looks παραμένει αήττητη. Συνδυάστε ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι μ' ένα μαύρο t-shirt και προσθέστε για ακόμα μεγαλύτερη στιλιστική επιτυχία καφέ ή ταμπά αξεσουάρ. Μπορείτε, βεβαίως, να επαναλάβετε το ίδιο look με λευκό.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i