Η Αγορά Μοδιάνο υποστηρίζει το πρόγραμμα Hope Boxes της Wise Greece

Μία στρατηγική συνεργασία για καλό σκοπό.

Wise Greece iStock

Μία στρατηγική συνεργασία για καλό σκοπό, που υπολογίζεται ότι θα προσφέρει 6 τόνους τρόφιμα κάθε χρόνο σε Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης που υποστηρίζουν παιδιά, οικογένειες και ηλικιωμένους!

Η Wise Greece είναι μία από τις επτά μη κερδοσκοπικές στον κόσμο, που το 2020 βραβεύτηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη και την Παγκόσμια Τράπεζα για το κοινωνικό τους έργο. Εδώ και μία δεκαετία, βοηθά τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους και με το κέρδος της από την πώλησή τους προσφέρει εκατοντάδες τόνους τρόφιμα σε Ιδρύματα της χώρας που έχουν μεγάλη ανάγκη. Πρόσφατα, η Wise Greece εγκαινίασε το πρώτο "Παντοπωλείο για καλό σκοπό" στη Θεσσαλονίκη, εντός της Αγοράς Μοδιάνο, με την υποστήριξη του Ομίλου Fais.

wise greece

Παράλληλα, η Αγορά Μοδιάνο με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει το πρόγραμμα Hope Boxes της Wise Greece, μέσα από το οποίο θα προσφέρονται κάθε χρόνο 1.200 κουτιά με τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας σε Συσσίτια, Κοινωνικά Παντοπωλεία, Γηροκομεία και Στέγες Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 6 τόνοι τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, θα φτάνουν κάθε χρόνο στους ευάλωτους συνανθρώπους μας μέσα από τη στρατηγική συνεργασία της Αγοράς Μοδιάνο με τη Wise Greece, με στόχο να στηριχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.

Τα πρώτα Ιδρύματα που θα παραλάβουν τα τρόφιμα, θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα!
 

Περισσότερες πληροφορίες www.wisegreece.com / www.agoramodiano.com  
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i