Σε ποιον τομέα θα επηρεάσει ο Κρόνος στους Ιχθύες τις ζωές μας την επόμενη τριετία;

Από τη Χρύσα Συκά.

Κρόνος στους Ιχθύες iStock

Κρόνος σημαίνει δικαιοσύνη, περιορισμός, εξουσία, παρασκήνιο, ψυχρότητα, αυστηρότητα αλλά και υπευθυνότητα, σοβαρότητα. Είναι ο δάσκαλος, είναι τα πρέπει, είναι η εγκράτεια, η αυτοκυριαρχία, το σύστημα, η δομή, η οργάνωση, η ωριμότητα, οι δοκιμασίες, οι ταλαιπωρίες, τα μαθήματα που παίρνουμε, οι αναστολές,οι καθυστερήσεις, η κατάκτηση με αίμα. Με τον Κρόνο υπάρχει απουσία χαράς, κυριαρχεί η μοναχικότητα, η κατάθλιψη, η μοναξιά.

Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα βρίσκεται εκεί ως τον Μάιο 2025, θα περάσει για λίγο στον Κριό και θα κάνει το τελευταίο του πέρασμα από τον Σεπτέμβριο 2025-Φεβρουάριο 2026. Με τον Κρόνο στους Ιχθύες θα παλέψουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, θα συνειδητοποιήσουμε τι ανήκει στα σύνορα της φαντασίας και τι μπορεί να υλοποιηθεί.

Πως θα επηρεάσει ο Κρόνος τους Ιχθύες όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες, θα κλείσεις κύκλους και οτιδήποτε έχεις αφήσει ανοιχτό από τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα, θέλεις ίσως να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Θα απομονωθείς ίσως, θα κάνεις μια ενδοσκόπηση για να τα βρεις πρώτα από όλα με τον εαυτό σου. θα επαναξιολογήσεις καταστάσεις, θα δεις τι έχεις καταφέρει ως τώρα, θα δεις τα λάθη σου για να μην τα ξαναεπαναλάβεις. Θα απομακρυνθείς από πράγματα που σε βαραίνουν, μην αφήσεις ανασφάλειες, φοβίες και απωθημένα να ορίσουν τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες, θα ασχοληθείς με φιλίες, ομάδες, κοινωνικότητα. Θα απομακρυνθείς από φιλίες που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν ή μπορεί να πιεστείς από φιλικά πρόσωπα και να απογοητευτείς. Θα δεις ξανά τους στόχους σου,τα όνειρά σου, τις προσδοκίες σου,θα δεις τι έχεις καταφέρει και τι πρέπει να εγκαταλείψεις. Αν έχεις δουλέψει σκληρά μέχρι τώρα, θα βρεθείς με μια πολύτιμη ομάδα στο πλευρό σου που θα σε στηρίξει στα επόμενα βήματά σου. Είναι σημαντική αυτά τα χρόνια η συλλογική προσπάθεια και θα πρέπει να δείξεις πρόθυμη να συνεργαστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα σου. Αν είχες εργαστεί σκληρά τα προηγούμενα χρόνια, οι προσπάθειες σου τώρα θα ανταμειφθούν. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή, να αναλάβεις μια νέα θέση και γενικώς επιπλέον καθήκοντα και υποχρεώσεις. Θα δείξεις τις ικανότητές σου και θα λάβεις την εκτίμηση ανωτέρων προσώπων. Αν όμως μέχρι τώρα απέφευγες τις ευθύνες, τώρα θα έρθεις αντιμέτωπη με τις συνέπειες. Μπορεί μια συνεργασία να τελειώσει ή μπορεί να λάβεις μια κακή κριτική που δεν θα σε χαροποιήσει. Θα συναντάς εμπόδια στο δρόμο σου που θα σε αποθαρρύνουν. Είναι η στιγμή να πάρεις συμβουλές από μεγαλύτερα σε ηλικία πρόσωπα ή άτομα εξουσίας που θα σε κατευθύνουν σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες θα ζήσεις όμορφες εμπειρίες τα επόμενα χρόνια και θα αποκτήσεις μια νέα φιλοσοφία ζωής. Θα δεις με σοβαρή ματιά και ωριμότητα νομικά θέματα, σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, μακρινούς συγγενείς και οτιδήποτε έχει να κάνει με εξωτερικό και επέκταση. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας ή που έρχονται από μακριά που θα σου δώσουν μαθήματα ή μπορεί να έχεις μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό. Οι προκλήσεις θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου.θα δυσκολευτείς να διευρύνεις τις δραστηριότητές σου, όμως θα παλέψεις για να πας μπροστά.

ΛΕΩΝ

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες θα σε απασχολήσουν κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, περιουσιακά. Μπορεί να έχεις κάποιες απώλειες ή μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια. Θα πρέπει να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και όχι στους άλλους. Μην στηρίζεσαι στα κοινά οικονομικά αν είσαι σε γάμο. Κλείσε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην βρεθείς αντιμέτωπη με δυσάρεστες συνέπειες. Οι ερωτικές σου σχέσεις επίσης θα έχουν προβλήματα. Θα θέλεις κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου και όχι κάτι εφήμερο. Θα αντιμετωπίσεις τραύματα του παρελθόντος και θα απαλλαγείς από ψυχοφθόρες καταστάσεις.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i