Ζήσε την ιταλική Dolce Vita με τα ωραιότερα μαγιό του 2023

Η νέα collection της Yamamay x Canzone del Mare χαρίζει ιταλική φινέτσα σε όλα τα outfit παραλίας.

μαγιο ΥΑΜΑΜΑΥ

Κρυστάλλινες ακτές, vintage μαγιό και ένα δροσερό απεριτίφ αρκούν για να σε "ταξιδέψουν" στο κοσμοπολίτικο Κάπρι.

Εμπνευσμένη από τις δεκαετίες του 1950 και του '60, περίοδο που το νησί γνώρισε μεγάλη ακμή, η συλλογή της Yamamay x Canzone del Mare αποτίει φόρο τιμής στην ιταλική Dolce Vita και σε αυτή τη μαγική ιστορική στιγμή που συγγραφείς, ποιητές και διασημότητες άρχισαν να επισκέπτονται το νησί, μετατρέποντάς το σε έναν φημισμένο περιζήτητο προορισμό διακοπών.

Η Yamamay για το καλοκαίρι του 2023 μετουσιώνει την ιταλική φινέτσα του κοσμοπολίτικου νησιού στην νέα capsule συλλογή της και σε παίρνει μαζί της σε ένα ονειρικό ταξίδι στην Ιταλία των 50's και 60's.

H Yamamay και το Canzone del Mare δημιούργησαν τη νέα καλοκαιρινή συλλογή με μαγιό για όλη την οικογένεια σε περιορισμένη έκδοση. Για τις γυναίκες, υπάρχουν δύο σχέδια μαγιό (ολόσωμο και μπικίνι) ενώ, για τους άνδρες, δύο μαγιό και ένα μπλουζάκι. Ολόκληρη η καμπάνια της καλοκαιρινής collection είναι γυρισμένη στο Κάπρι και το ιστορικό beach club, Canzone del Mare.

Η διάσημη ηθοποιός, Madelina Ghenea ερμηνεύει πιστά το θηλυκό της εποχής φορώντας τα μοναδικά μαγιό της Yamamay συλλογής 2023. Η ιταλική φινέτσα αγκαλιάζει φέτος τις καμπύλες σου και σε ταξιδεύει στο Κάπρι με τα ωραιότερα beachwear της χρονιάς!

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i