Πώς ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη μου άλλαξε όλο το mindset

Η Huawei επαναπροσδιορίζει το Fashion Forward και εγώ κάνω ένα βήμα μπροστά μαζί της.

huawei

"Φοράς ρολόι;" με ρώτησαν στα κεντρικά της Huawei στην Αθήνα όταν πήγα για ένα briefing σχετικά με τα νέα τους smartwatches. "Ποτέ!" ήταν η κάθετη απάντησή μου. Το λες και αγένεια – ωραία καλεσμένη να σου πετύχει. Το λες και ειλικρίνεια- είχα να φορέσω ρολόι από τα 25 μου. Το λες και ανακρίβεια- είχα φορέσει ένα Huawei band στη φάση Covid, για λίγους μήνες όμως. Μα κοίτα τώρα, έναν μήνα μετά, που δεν βγάζω από τον καρπό μου το πλέον αγαπημένο μου HUAWEI WATCH GT4. Τι με έκανε να πάρω στροφή 180 μοιρών;

Στο τέλος του ομολογουμένως άκρως διαφωτιστικού briefing εκείνου του βροχερού πρωινού, φεύγοντας κράτησα δύο πράγματα: το Fashion Forward της Huawei στη μόδα, και ένα κουτάκι-όνειρο με το νέο HUAWEI WATCH GT4. Επέστρεψα στην καθημερινότητα της δουλειάς, στην κίνηση της Κηφισίας, και την αέναη πάλη μου με τον χρόνο. Αλίμονο, βγαίνω πάντα ηττημένη. Οι μέρες περνούσαν, και το κουτάκι παρέμενε υπομονετικά κλειστό πάνω στο γραφείο του σπιτιού μου. Μου είχαν κάνει ένα ξεχωριστό δώρο και δεν είχα καν τον χρόνο να το ανοίξω, να το δω, να το εξερευνήσω.

Μέχρι που έφτασε η μέρα να πετάξω για Βαρκελώνη, καλεσμένη της Huawei για το πολυαναμενόμενο ευρωπαϊκό launch των νέων της smartwatches. Κάποιες μικρές ενοχές τις είχα που το κουτάκι παρέμενε ερμητικά κλειστό, το ομολογώ. "Θα γνωριστούμε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας" του υποσχέθηκα ψιθυρίζοντας καθώς η πτήση μας βρισκόταν κάπου πάνω από την Ιταλία. Φτάνοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας, έβαλα το έξυπνο, και όπως αποδείχθηκε υπομονετικό, smartwatch μου να φορτίζει και μέχρι να ανοίξω βαλίτσα, να κρεμάσω ρούχα στην open closet, και να κάνω ένα αναζωογονητικό ντους, το silver HUAWEI WATCH GT4 41 mm ήταν πανέτοιμο να εξερευνήσουμε μαζί τη Βαρκελώνη.

huawei

Σέταρα ιδανικά το HUAWEI WATCH GT4 μου με τις vintage πέρλες μου και το fashionable φουλάρι μου- πιο #fashionforward δεν έχω!

Αν έχεις ακούσει ότι είναι η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης, μια πόλη να ζεις, στο επιβεβαιώνω. Η Βαρκελώνη είναι μια κούκλα. Και ναι, θα έμενα άνετα εκεί.

d

Στεκόμουν με τις ώρες μπροστά από τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίρια, περπατούσα αχόρταγα στους μεγάλους περιβαλλόμενους από δέντρα δρόμους της, κοιτούσα τους δεκάδες ποδηλάτες δίπλα μου νιώθοντας το κεντρί της ζήλειας μέσα μου (εμείς, γιατί όχι;), χάζευα τις εντυπωσιακές μπουτίκ και τα τουριστικά μαγαζάκια.

βαρκελωνη

Με την καρδιά ανοιχτή στα vibes της πόλης, και με έναν καφέ στο χέρι από ένα ρετρό café στην Plaça de Catalunya, διέσχισα την (πόσο ήθελα να τη δω) La Rambla και την full of fashion Passeig de Gràcia. Έστριψα ενστικτωδώς σε στενά και βρέθηκα μπροστά σε απρόσμενης ομορφιάς γωνιές, έμεινα έκθαμβη μπρος την Sangrada Familia, απόλαυσα το cool strolling μέσα στη Γοτθική Συνοικία, δοκίμασα το ωραιότερο croissant της Βαρκελώνης (Διονυσία, ευχαριστούμε) και πόζαρα χαρούμενη στην απίστευτη Plaça Real.

βαρκελωνη

Αφέθηκα. Ξεχάστηκα. Έζησα. Πόσο το είχα ανάγκη. Στο χέρι μου το HUAWEI WATCH GT4, σαν να χαιρόταν κι αυτό μαζί μου, με επιβράβευε για τα χιλιάδες βήματα, για το μειωμένο άγχος, για την καλή κατάσταση υγείας. Και κοίτα να δεις, που τελικά ταίριαξε τέλεια και με το casual look μου. "Fashion Forward" μου είχαν πει, μα δεν το περίμενα τόσο "μπροστά".

huawei

Και επειδή σίγουρα θα με ρωτήσεις: Το HUAWEI WATCH GT4 μπορεί να συνδεθεί με συσκευές iOS και Android!

Η επόμενη μέρα με βρήκε να ξυπνάω ανυπόμονη για το ultra fashionable event της Huawei στο εμβληματικό La Llotja de Mar, ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της πόλης.

βαρκελωνη

βαρκελωνη

To venue θεϊκό, ένα αμάγαλμα κλασικής ομορφιάς, γοτθικής αρχιτεκτονικής, ιδανικό για insta stories με hashtag #fashionforward που κέρδισαν πολλά comments. Που να με βλέπεις να διασχίζω το red carpet φορώντας το chic smartwatch μου, με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Γιατί; Γιατί μπορώ. Μπορώ να είμαι στη μόδα με τζιν και μαρινιέρα, μπορώ να νιώθω υπέρκομψη με το off shoulder jumpsuit μου- διαφορετικά στυλ που το έξυπνο αξεσουάρ στο χέρι μου είχε αναδείξει, μαζί με την αυτοπεποίθησή μου.

παπαδακη

Best Fashion Award: HUAWEI WATCH GT4, you definitely deserve this!

Άρχισα να νιώθω κάπως σαν να… ανθίζω. Με αυτή τη σκέψη, άλλαξα το καντράν του HUAWEI WATCH GT4 μου, και τώρα κάθε φορά που το κοιτάζω ένα υπέροχο λευκό λουλούδι ανοίγει αργά τα πέταλά του. Για σένα που σου αρέσει να παίζεις με τη μόδα, μπορείς να κοπιάρεις το pattern ή τον χρωματισμό του look σου στο καντράν σου. Δεν σου αρκεί αυτό; Οκ, σου παρέχεται η δυνατότητα επιλογής από 25.000+ όψεις ρολογιών που είναι διαθέσιμες στη συλλογή!

huawei

Στο επίσημο launch με τίτλο "Wearable Strategy and New Product Launch", η HUAWEI παρουσίασε μια σειρά από νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του HUAWEI WATCH GT4, των ακουστικών FreeBuds Pro 3 Hi-Res TWS, καθώς και του super glamorous WATCH Ultimate Gold Edition, με χρυσό 18 καρατίων στην στεφάνη.

huawei
Highlight, οι δύο ambassadors της νέας σειράς smartwatch, ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος και Ευρωπαίος χρυσός Ολυμπιονίκης Sir Mo Farah και η so-hot-right-now παγκοσμίως γνωστή fitness influencer Pamela Rief

"Είναι απίστευτο ότι τόσο η Huawei όσο και εγώ ξεκινήσαμε την πορεία μας στο γυμναστήριο ταυτόχρονα. Στα δέκα χρόνια που είμαι λάτρης της γυμναστικής, η τεχνολογία έχει διαδραματίσει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να ζουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η Huawei βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της καινοτομίας, αλλά το κάνει με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη στρατηγική wearable της Huawei είναι ότι οι συσκευές της δεν μοιάζουν με smartwatches! Είναι πραγματικά όμορφα αξεσουάρ μόδας, ενώ σου προσφέρουν και τα οφέλη στα σπορ" δήλωνε η Pamela Rief και εγώ ήδη την ακολουθούσα στο insta account της.

Λίγο συγκινήθηκα όταν έμαθα ότι το event αυτό δεν έγινε τυχαία στη Βαρκελώνη καθώς εδώ κυκλοφόρησε το πρώτο smartwatch της μάρκας - το HUAWEI TalkBand B1 - πριν από 10 χρόνια. Ναι, η Huawei γιορτάζει μια ολόκληρη δεκαετία καινοτομίας σε συσκευές που φοριούνται καθημερινά, ανεβάζοντας σε άλλο λέβελ τη σύνδεση κορυφαίας τεχνολογίας και υψηλής μόδας.

βαρκελωνη

βαρκελωνη

Μετά τη λήξη του μοναδικού αυτού event, και με τον ενθουσιασμό να με έχει ντοπάρει φυσικά, συνέχισα τις βόλτες μου στη μοναδική Βαρκελώνη, δοκίμασα crema Catalunya (αυτό δεν το ξέρει το smartwatch μου, παρακαλώ ας μείνει μεταξύ μας), έζησα το μεταίχμιο εκεί γύρω στα μεσάνυχτα όπου νομίζεις ότι η πόλη κοιμάται και σε ένα 20λεπτο, ωπ τι έγινε εδώ, η πιτσιρικαρία έχει ξεχυθεί σε δρόμους και clubs. Πόσο ζωντανή είναι αυτή η πόλη; Πόσο τυχερή που βρέθηκα εδώ καλεσμένη της Huawei!

Επιστρέφοντας στην ελληνική πραγματικότητα, δεν έβγαλα στιγμή το smartwatch από πάνω μου. Οκ, μόνο μετά από 2 βδομάδες για να το φορτίσω. Και εκεί που το ψιλοαγνοούσα, να μαι τώρα να το επιδεικνύω περήφανα σε φίλους, γνωστούς και συναδέλφους. Έκπληκτοι όλοι που αυτό το stylish ρολόι είναι smartwatch! Και να τώρα που έχει γίνει ένας άφυλος σύντροφος που δονείται στον καρπό μου θυμίζοντάς μου να πιω λίγο νερό (πάντα το ξεχνούσα), να ασκηθώ λίγο περισσότερο (εδώ έχουμε δουλίτσα να κάνουμε), να σηκωθώ από τον υπολογιστή, να ανακαλύψω νέα κίνητρα με τη βελτιωμένη λειτουργία Activity Rings, να τσεκάρω τα επίπεδα άγχους μου, τον καρδιακό ρυθμό μου, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα μου, να νοιαστώ λίγο περισσότερο για μένα με τη βελτιωμένη διαχείριση υγείας 24/7.

Να πάρω μια ανάσα. Από όλες τις ρυθμίσεις του HUAWEI GT4 μου, μία είναι αυτή που έχω λατρέψει όσο καμιά. Να αναπνέω μαζί του. Breath in, breath out. Το αυτονόητο που όμως ξεχνάμε να κάνουμε μέσα στην καθημερινότητά μας. Να παίρνουμε μια βαθιά εισπνοή και εκπνοή. Και τότε, όλα μέσα μας ξεκαθαρίζουν.

Θα ήθελα να σφίξω το χέρι του Κινέζου επιστήμονα που μέσα στο lab της Huawei δημιούργησε αυτό το wearable μαγικό ραβδάκι, και να του πω "Σε ευχαριστώ που μου θύμισες να αναπνέω, να ζω, να με φροντίζω και να με αγαπάω λίγο περισσότερο". Και για να κλείσω λίγο καβαφικά, η Huawei μού έδωσε το ωραίο ταξίδι. Στο χέρι μου είναι – κυριολεκτικά- να το πάω ένα βήμα "μπροστά".

Info: Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα της Huawei;

Μπες τώρα στην ιστοσελίδα της Huawei ή ακολούθησέ την στα:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i